Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Washingtonba utazik, ahol Victoria Nuland európai és eurázsiai ügyekért felelős államtitkárral tárgyal, szerdán pedig Amos Hochstein energiaügyekért felelős különmegbízottal találkozik – közölte Fülöp Judit, a tárca sajtófőnöke hétfőn.

Fülöp Judit kifejtette: a miniszter amerikai útján több üzleti találkozón is részt vesz, többek között a General Motors és a General Electric vezetőségével folytat megbeszélést, továbbá ünnepélyes keretek között átadja a General Electric alelnökének a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetést.

Szijjártó Péter az Egyesült Államokból Kanadába utazik, ahol találkozik John Baird külügyminiszterrel, majd Torontóban részt vesz az október 23-ai megemlékezésen és állampolgársági eskütételen. A miniszter ezután torontói és ottawai üzleti találkozókon vesz részt – tájékoztatott a minisztérium sajtófőnöke.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A kis Vukot kiküldte a gazdi egy kis hivatalos hízelgésre és könyörgésre a kitiltások tárgyában ! Aztán rögtön jelvényeket is osztogat a fosztogató !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
Petyánk, aztán beengedtek-e amcsiba a reptérről ? Avagy Te is tiltó listán vagy, áldott ténykedésed miatt, így mehettél az elkülönítőbe, míg indul egy gép visszafelé ?
Toby
@Vasárnapiiskolás: A csúti maflát nem hívják a jenkik, maffiózóból nekik is van bőven ! Eddig mindössze csak egy NATO találkozón futott össze Obamával, aki inkább a jelenlévőknek integetett, rá se nézett erre az öltönyös, korrupt marhára !
Vasárnapiiskolás
@Toby: És miért megy a nyálasszájú buzigyerek? Kezet fog egy útcai hot-dog árussal,mert illetékes külügyér csak bevarrt zsebbel áll vele szóba? Ha !
coyote3
Vajon vitt-e magával vazelint a mi petykánk? Mert ha nem , az fájni fog...
mate03
@Vasárnapiiskolás: Szerinted fogadná valaki? De az is lehet hogy ő is rajta van a listán!
Vasárnapiiskolás
@mate03: Mint kiderült fogadta egy helyettes helyettese,mert a portás nem süllyedt le hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.