Lázár János már-már szánni való esetlenségétől volt hangos ma a közéleti sajtó, ami nagyjából abban csúcsosodott ki, hogy ő, mint a titkosszolgálatot is felügyelő Miniszterelnökséget vezető miniszter, nem, nem, dehogy tud bármit is az amerikai kitiltási botrányról. A 444 videója.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ő sokat ér, mert sokja van. Így nincs miért sajnálni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Cicamama55: Na na! Gabika még tíz év múlva is elmúlt nyolc-évezik! Tudod amit egy papagáj be tanul,azt nem lehet kiverni belőle!
kukac50
Ő küldte pénzt zsarolni,kérni a kitiltott személyeket.
sentinel216
Még egy hatodrendű cégvezetőnek is tudnia kell a beosztottjai viselt dolgairól, nem egy kormányzati csúcsminiszternek, aki mindenben illetékes. Lázár többet tudott a tőle függetlenül dolgozó civil szervezetek munkatársairól, mint saját kollégáiról?
Cicamama55
@mate03: Sőt, még a túlvilágról is átjár kísérteni, így Halloween környékén...
rosalinda57
@Hellcat: Ez, amit írtál mindennek a lényege ! Teljesen egyetértek. A pozíció hajhászás volt eddig is náluk, no meg a mutyik. Szinte egyikük sem ért semmihez, csak ahhoz, hogy hogyan lehet minden embert megszívatni és ebből adódóan mennyi folyik be a zsebeikbe. ( Most érdemes lakást venni - szól a hirdetés szövege is - az már hiányzik, hogy kiknek és milyen értékben )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.