A miniszterelnök kifejezetten ingerült az amerikai vízumbotrány miatt, mert nem tudott semmit az ügyről a kirobbanása előtt, és Szijjártótól a helyzet rendezését várja – írja a Népszabadság.

Orbán Viktor a probléma tisztázását várja a külügyminisztertől, Szijjártó Pétertől, aki kedden utazik az Egyesült Államokba tárgyalni. A Népszabadság kormányzati információi szerint hétfőn a kormányfő már kifejezetten ingerülten reagált a vízumbotrányra, "mert valóban nem tudott semmit" annak kirobbanása előtt.

Volt olyan kormányzati információs forrás, aki szerint az amerikaiak korrektek voltak, mert az önkormányzati választások előtt nem befolyásolták a kampányt a vízumügy kirobbantásával. A kormánytag úgy véli, hogy a botrány talán nem is került volna a nyilvánosság elé, ha a Századvég-közeli Napi Gazdaság nem hozza le a sztorit.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Sajna korai volt az öröm!!!Már azt hittem hogy szégyenében/ami nincs neki/ valóban felhúzta magát!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@verőce21: Nyugodj meg. Ezt nevezik a végének. Indul a mandula.
mate03
@verőce21: Olyan vagy nekem,mint a légy zümmögés!
Áfonya De mondok Bétis
Szívesen látnám-hallgatnám, ahogy a talpa alatt fütyül a szél...
papa.49
Jó olcsó kifogás, hogy ,,nem tudott róla,, persze hiszen NEM AKART TUDNI RÓLA, az amcsik éveken keresztül próbálták megállítani a hazugovics tobzódását, de nem hallgatott a jó szóra, ,,neki ne parancsoljanak,,...
Gutaütést azért nem fog kapni ettől a hírtől...
m.macskosz
@Áfonya De mondok Bétis: A nick-ed űberelhetetlen, gratula, de az avatarod sajnos nem ismerem fel. Kérlek, mondd el, mit/kit ábrázol. Misi mókusra tippelnék, de a szemem már nem a régi, a szemüvegem viszont igen...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.