Frank Engel szerint a Fidesz-kormányzat "veszélyes úton jár". A luxemburgi néppárti EP-képviselő erről a a magyar médiaszabadság témájában az Európai Parlament székházában hétfő este tartott közmeghallgatáson beszélt, amelyen több EP-képviselő és magyarországi médiaszereplők is részt vettek. Frank Engel leszögezte, hogy azt szabadon el lehet dönteni, milyen közösséghez csatlakozik egy ország, de ha már csatlakozott, akkor ott el kell fogadni a belső szabályokat. Mint megjegyezte, nem szeretné, ha a magyarok egy napon arra ébrednének, hogy nem a megfelelő klubnak a tagjai.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Mi ezt már lassan 5 éve tudjuk...
De a 2 millió " birkának " hiába
magyarázza a Nyugat, süket fülekre
talál, és sötét fejekre...
volvós
Mi ezt már lassan 5 éve tudjuk...
De a 2 millió " birkának " hiába
magyarázza a Nyugat, süket fülekre
talál, és sötét fejekre...
silber13
Tiszta és világos beszéd! A narancs fejű kelekótyák meg nem akarják megérteni, és könnyen lehet, hogy mire fel tudnák fogni, addigra késő lesz!
magyarbakancs
A Fidesz gondolkodása olyan min egy skizofréné.
Mindenen csodálkozik ha nem az ö szája ize szerint történik valami.
pityuka
Finom figyelmeztetés, hogy kib@sznak minket az Eu-ból. Ha ez megtörténne, akkor derülne ki, hogy ez az ország nem tud megállni a saját lábán és összedőlne mint egy kártyavár. Na akkor nem lennék politikus.
Hellcat
Ha már a "veszélyes út amin járok" résznél tartok akkor a kormány énekelje hozzá az elejét is...Nagy esők jönnek és elindulok...elmegyek innen messze...vissza se jöjjenek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.