Többrészes hangfelvételt tettek közzé a Magyar Narancs Online-on, ahol egy illető arról beszél, hogy a kétharmadnak vissza kellene állítani a halálbüntetést és öt-hat liberális politikust kivégezni. A káromkodással teli párbeszéd szerint a zsidók szopatják az országot, a cigány gyereket az iskolában meg föl kellene rúgni. És tisztelettudóbb hangon, de azért Orbán Viktor is megkapja a magáét. Nem megerősített hírek szerint Kecel fideszes polgármester, Haszilló Ferenc hallható a felvételen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ez az eszement ember is a Fideszt minősíti. MIndegy, hogy milyen gerinctelen egyént indítanak, a lényeg az, hogy narancsos legyen a térkép.
A cigányozó , zsidózó, picsázó, mocskos száju, frusztrált némber a helyi közösség irányítója és felelőse. Aki majd döntéseket hoz. A falu érdekében. No, brávó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Van benne valami. Egyszeri statárium kellene, és első delikvens Kecel fideszes polgármestere, Haszilló Ferenc lehetne.
silber13
@Katalina62: 12:04-re: Szerintem nix felkérés! A csúti rinocérosz ennek a csordának a főnöke, az van, amit ő akar! Ezen pondró további sorsát illetőleg - - a kivágását megelőző mondásait figyelembe véve - a grazi, vagy döblingi kirurgusok örömmel nyújtanának maximális segítséget régi jó ismerősüknek, és minden bizonnyal elintéznék ennek a szarházinak a hosszútávú bentlakását a keceliek nagy örömére.
bundi
@Katalina62: miért a komondorossal mi lett...vagy a többi hozzá hasonlóval
Toby
Nem kell bántani ezt a Haszilló Taszilót az őszinteségéért ! Ő legalább nem olyan sunyi, mint Balog Emmi !

Ismét megmutatkozott a keresztényi ( fiatal demokrata ! ) erkölcs, "együttgondolkodás" összefogás - a cignyok ellen !

ha kirúgják, jó lesz még jobbikosnak !
joopapa
"itt lenne az RTL Klub, és elmondanák, hogy "náci, fasiszta polgármester". Nem náci fasiszta a polgi, hanem egy undorító gusztustalan fráter!!!
Manhattan
Nem ehhez a témához való, de olvasom, hogy elhalálozott Váradi András halálos gázolásnak egyetlen szemtanúja , azaz maga a gázoló. Egyenlőre azt nem tudni hogy, otthonában, vagy esetleg egy rendőrautóban, netalántán egy a féltve őrzött cellában jött el érte a kaszás, de az biztos hogy még pont időben halt meg, hiszen így jócskán megkönnyítette a Váradi András halálának körülményeit vizsgáló hatóságok dolgát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.