A The New York Times is beszámolt a diplomáciai botránnyá dagadó korrupciós-kitiltós ügyről. Az amerikai fél szerint csak véletlen, hogy éppen Szijjártó Péter washingtoni útja előtt robbant a bomba. Balázs Péter volt külügyminiszter peddig arról beszélt lapunknak, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lépései messze túlmennek azon, amit a NATO bármely tagjától eltűrne.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Szerény véleményem szerint a jelen helyzetben kizárólag szakemberek csoportja tudná rendbe tenni az országot mint gazdaságilag és így mint jó hírünket is. Perpillanat erre lenne a legnagyobb szüksége az országnak és nem polikusi banda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Mobil123: Nekem meg az a szerény véleményem, hogy bárkit tennének oda nem érdekes, mert különböző gazdasági érdekek döntik el az ország sorsát. Ha most egy balos kerülne helyzetbe, az csak az erősebb lobbi gyözelmét bizonyítaná, a háttérben meg folyna tovább az üzleti bunyó.
Higgyétek el, az ország lakosságának ebből semmi előnye nem származna.@Mobil123:
Mobil123
@tivoli: Újra mondom nem bal és jobb oldali és semmilyen párt akárkije kell hanem szakemberek csoportja! (tudod olyan emberekre gondolok aki cégeket vezetnek sikerrel na persze nem a pl.MOL vezető, stb hanem olyanokat akik függetlenek minden párttól ) A politikusok meg bedugnám a cellába hogy agyon verjék egymást és aki győz azt életben marad.
tivoli
@Mobil123: ma, 13:46
Ja. Volt már olyan, a Medgyessy. Oszt meddig?
Hidd el, bárkit tesznek oda, bárhogy fogadkozik, bárhogy jót akar, (vajon kinek ?) nincs más választása minthogy kiszolgálja a gazdasági érdekcsoportokat. S mint tudjuk, mindig az erősebb kutya eszik.
Mobil123
@tivoli: Jaj ugyan már ! Ő nem volt alkalmas rá és különben is párt állt mögötte. Újra mondom NEM politikai hátterű emberek kellenek . Kell hogy legyenek olyan szakemberek akik megbízhatóak . Viszont ha nincs ilyen akkor marad minden továbbra úgy ahogy van. Marad az örökös ördögi kör és Mi csak maradunk illetve süllyedünk a mélybe. (és úgy látszik van még lejjebb:-(( )
tivoli
@Mobil123: Nem állt mögötte párt igazából, ez volt a baj vele.
Milyen megbízható szakemberekre gondolsz? Ki számára legyen megbízható?
Mobil123
@tivoli: Medgyessy sajnos nem országvezetőnek való volt. A többit meg szerintem egyértelműen leírtam fent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.