A Demokratikus Koalíció (DK) a nemzetbiztonsági törvény módosítását kezdeményezi, hogy a jövőben a kormánytagoknak és a köztisztviselői kar tagjainak haladéktalanul jelenteniük kelljen, ha szerepelnek beutazási tilalmi listán, vagy kitiltották őket valamelyik országból. A párt kétnapos demonstrációt is szervez mától a NAV épülete elé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: NAna, hogy nem, ebben a szocik is melyen sunnyognak, tehat nekik is eleg vaj van a fejukon...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nyanya001: Ja, a kormanytisztviselokre meg a koztisztviselokre... Na, ez az utobbi kategoria szerintem elegge tag, vagy csak en gondolom ugy?
Mindenesetre eddig arra sem volt pelda, hogy BARKIT, aki a kormanyzati korokhoz tartozik, kitiltottak volna. (Ezt Amerika is hangsulyozta, de gondolhatod, hol tarthatnak, ha MUSZAJ volt ezt a lepest megtenniuk...:o(((
karma1
@1magyar: NAna, hogy nem, ebben a szocik is melyen sunnyognak, tehat nekik is eleg vaj van a fejukon...:o((
1magyar
@karma1: Az Áfát azért vezették talán be,hogy ilyen csalásokat meg tudjanak csinálni a kormányközeli csókosok?
human
@1magyar: Azért ez túlzás. Szerintem az áfa a túlfogyasztás büntetőadója. Ezért kellene az alapvető élelmiszereket alacsony áfával a luxuscikkeket magas áfával sújtani.
1magyar
@human: Úgy lenne normális, ahogy írod.
human
@1magyar: És az áfacsalás is megszűnne, mert azért kamion számra nem hordják a plazma tévéket, de az alapvető élelmiszereket igen. A plazmatévékkel nem éri meg áfát csalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.