Az Együtt–PM és a Szolidaritás néhány aktivistája ma délben úgy gondolta, hogy a véleménnyilvánítás szabadságába még bőven belefér, ha ide-oda igyekvő békés embereket vegzálnak lepedőikkel a Lánchídon. Az autósok – köztük egy terhes anyukát szállító taxis – ezt nem így gondolták, hosszas dudálás után többen kérdőre vonták a flúgos csoportot, elvették a transzparenseiket, majd lelökdösték őket az úttestről.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ők legalább hallatják a hangjukat, nem nevezném flúgosoknak őket! Amikor a MÁV dolgozói sztrájkoltak, mennyien nem tudtak munkahelyeikre, iskoláikba eljutni?! Volt, amikor vizsga időszakra esett a munka beszüntetésük! Azt akkor természetesen lehetett? Olyan szájízű ez a cikk, mint Rogán reakciója az amerikai kitiltásokra. Azt nevezném zavarodott magatartás formának. Viccnek tartani azt ügyet, ami miatt az ország határain belül és kívül is felkapják az emberek a fejüket, s elitélik?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@leszúrt rittberger: Nagyon jó a fotód!
nezelodo
Az én családtagjaimat is flúgosnak tartották 1989-ig, az egyetemistaként ötvenhatban történt vonulgatásért, tüntetésért. Mára már kissé más az elnevezés.
Bercifiu
Nem a forgalmat kellene akadályozni, hanem el kellett volna menni szavazni, hogy normális életet élhessünk.
De sajnos az ellenzék már harmadszor bebizonyította balfaszságát. Némi fantáziával elképzelhető, hogy a Fidesz malmára hajtják a vizet. Az ilyen megmozdulás csak azért van, hogy félrevezessék a népet.
orogordog
@leszúrt rittberger: ha fidesz csinálja akkor helyes, ha más az már dilis. Kit érdekel ha taxi nem tud menni.
orogordog
@Bercifiu: kire kelet volna szavazni Gyurcsány Viktorra, Bajnai Jánosra, Vona Pálra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.