Egy DVD-nyi adat után 600 forint adót kellene fizetni az Orbán-kormány adóterve szerint, ami ellen máris erős a tiltakozás. Hasonlóan hevesen ellenezte a Fidesz azt, amikor 2008-ban a szocialisták akartak - kisebb mértékű - internetadót bevezetni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
@szandokan: Ide is bemásolom :)
Te háborodott, ha legálisan tötesz le filmeket/zenét/játékot, IP TV-d van, youtube-ot nézel akkor is rá lesz verve pluszba az internet adó. De csak csápoljál nekik szokás szerint. 2008-ban még ellene voltak, mi változott mostanra (azon kívül hogy hatalmon vannak)?
Ha ennyire dübörög a gazdaság és ennyire jó teljesít Magyarország mint ahogy a kormánypropaganda állítja (meg ahogy a fidesz klán gyarapodásából meg az épülô stadionokból látszik), akkor mi szükség újabb és újabb különadókra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.