A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes szerint a magyarságnak vissza kell szereznie önbecsülését, mert minden oka megvan arra, hogy büszke legyen magára.

Erről Semjén Zsolt beszélt a "Mi magyarok" látogatóközpont és kiállítás megnyitóján szerdán a fővárosi Magyarság Házában. A kereszténydemokrata politikus kifejtette: a magyarság legnagyobb baja, hogy nem szereti eléggé önmagát, s ezen változtatni kell.

Semjén Zsolt úgy fogalmazott: évtizedeken keresztül politikai megrendelésre a magyar nemzet értékeit megpróbálták relativizálni. Megpróbálták belénk sulykolni, hogy bűnös nemzet vagyunk a történelmünket tekintve, s a magyar termékek nem olyan jók, mint a külföldiek. Folyamatosan, tudatosan külső megszálló ellenségeink rombolták a magyarság önbecsülését – mondta a miniszterelnök-helyettes, aki szerint minden oka megvan a magyaroknak arra, hogy büszke legyen kultúrájára, történelmére.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
"évtizedeken keresztül politikai megrendelésre a magyar nemzet értékeit megpróbálták relativizálni"
Azt is megemlíthetted volna te keresztény fővadász, hogy most politikai megrendelésre a magyar nemzet vagyonát lopjátok.
tivoli
Megvolna, ha nem taposnák meg nap mint nap dicső vezetőink.
nezelodo
Ez a hivatásos keresztény alighanem már rendesen sújtott az internetadóval, mert láthatólag nem hallott, olvasott arról, mire nem lehetünk büszkék...
nyanya001
Igen, csak a magyarság nem lehet büszke rátok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.