Új adótárgyakat talált a kormány, ha az internetadó még nem lett volna elég: a szappanok, felületaktív anyagok, mosószerek után az adótétel 11 forint lesz kilónként, a szépség és testápoló készítményekre pedig 57 forintos díjat vetnek ki – írja a vg.hu. Orbán Viktor nem egészen egy hónapja, a választási kampányban még még azt állította, nem lesz megszorítás.

Az elképzelés szerint 1900 forintos termékdíjat vetnének ki a művirágra, de ennél alighanem nagyobb csapás lesz, hogy ezután az irodai papírra is kiveti ezt a díjat a kormány.

A tervek szerint bevonják a termékdíjas körbe az "egyéb vegyipari termékeket”. Ezek körébe tartoznak többek között a kiskereskedelmi forgalomba szánt mosószerek, öblítők, mosogatószerek, tisztítószerek, tusfürdők és sampontok.

A szappanok, felületaktív anyagok, mosószerek után az adótétel 11 forint kilónként, míg a a szépség és testápoló készítményekre 57 forintos díjat vetnek ki – olvasható a lap cikkében.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Dehat megigerte, hogy a valasztasok utan mindent folytatni akar, meg intenzivebben, mint eddig...
Folytatni a rablast, lopast, csalast, diktatura epitest...
Ezt az egy igeretet kovetkezetesen betartja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@egyember: Én javaslom még a fülzsíradót is!
bretagne
Láttátok a Facebookon az internetadó-paródiát? Sajnos, nem tudom a linket megírni, de aki teheti nézze meg a 168 órában.
egyember
@Zsuga: A kettő, vagy négylábúakból?
(Elképzelhető, hogy a kétlábúak még erre sem alkalmasak ...)
Törölt felhasználó
Idegwpenlelkű gondolatok adó..Kubatov listák alapján visszamenőleg is kivethető lenne:)
Zsuga
@egyember: A II. Világháború idején a nácik kísérleteztek az emberi zsírból készült szappan gyártásával. Tehát a kétlábú disznók hasznosítása sem elvetendő gondolat, ha már lassan a szappan és mosószer megvásárlása is gondot fog okozni sok magyar családnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.