Móra Veronika egy nemzetközi szakértői csapat tagjaként szeptember második felében járt az amerikai elnöknél, Barack Obamanál – tudta meg a hvg.hu. Mindez azért érdekes, mert a hagyományokkal ellentétben a frissen kinevezett Szíjjártó Pétert csak John Kerry külügyminiszter helyettese fogadta az egyesült államokbeli keddi látogatásán.

"Móra Veronika 2014. szeptember második felében utazott az Egyesült Államokba, hogy részt vegyen az International Visitors Leadership programban. Tagja volt annak a civil vezetőkből álló csoportnak, melyet Obama elnök fogadott.' – írta a lap megkeresésére az USA budapesti nagykövetségének kulturális szakreferense, Dmitry Tarakhovsky.

És bár Móra látogatásának nem az amerikai elnökkel történő találkozás volt a célja, neki alkalma volt találkozni Obamával.

Az Ökotársat tavasszal Lázár János államtitkár azzal vádolta meg, hogy a norvég alap pénzeiből közevteve politikai pártok tevékenységét támogatja.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kb ebben az idoben jelentettek be, hogy Obama nem fogadja orbant, majd ha az USA-ba utazik, szamos mas elfoglaltsaga miatt, az egyetemre viszont a vitya nem megy el, mert a nyilvanos vitatol fel, mint ordog a tomjentol...:o))

Nesze neked, meg egy jo nagy arculcsapas...(bar idoben egy picit csusztat a cikk, deb azert igy is eppen megalazo...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Aki becsületes és van saját véleménye azt fogadja ,Aki Orbán gombnyomogató bohóca
nincs ellenvéleménye,azt nem illeti meg ilyen tisztelet
mate03
@verőce21: Úgy látom téged is el vittek az (UFÓK)! Kár hogy visszahoztak!
spu00
Hiába, Obama is inkább a rosszat szereti hallgatni, mint a jót. Legyen neki. Ő már csak tudja, hogy mi az a demokrácia, még Ő is ült a buszon a demokratikus hátsó sorban annak idején.
Gyuri Géderről
Tudom, hogy az értelmeseket fogadják, (értékelik), de a semmitérőket nem, mert (értékelik)
vukkocska
Na, ez még szebb. Az egész delegációt fogadta Obama. Mert Obama bár kivel tárgyal, csak nagyjainkkal nem. Ugyan nem meglepő, mert senki nem tárgyal velük a civilizált államok vezetői közül. Szeretném, ha Orbán menne Amerikába, és Lázár lenne a kísérője :)
kata53
Lám-lám! Obama tudja kit kell fogadni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.