Az EU-ban nincs hasonló típusú reklámadó, az USA-ban pedig törvény védi az internetet a különböző sarcoktól. Finnországban alanyi jogon jár az internet-hozzáférés.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az a mocskos impralista' :)) USA meg törvénnyel védi !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Havi 700, évi 84 ezer forint, egyhavi nyugdíj.
nyanya001
Az a mocskos impralista' :)) USA meg törvénnyel védi !
Jankó123
Ez akkor lesz hír, ha az értelmi szerzők "pártját ritkítja" majd!
:-D
Jankó123
@Bercifiu: Tegyél új elemet a számológépedbe!
:-)))
coni
A törvényben nincs szó semmilyen korlátról csak 150Ft/GB adóról. Azt hogy miről beszélgetnek a parlamentben nem számít, csak ami a törvényben van. Néha az sem..

Azért gyanús az egész hiszen tudják, hogy jövőre ingyenes lesz a roaming és akkor mindenki külföldön fog előfizetni mobilnet-re. Itthon meg csődbe mennek az érintett cégek.
kamazuka
Különösen foglalkoztat az a kérdés,hogy az adatforgalom kérdésében hogyan vélekedik a kormány a lehívott oldalakon megjelenő reklámok azaz kéretlen tartalmak tekintetében.Ugyanis ezek olyan byte-ok sokasága,melyek hamar összedobhatják a gyga-kat nekünk.A reklám a gazdaság mozgató rugója.Amennyiben a reklámot ne! lehetőségét el lehetne érni,akkor meg a szolgáltató kerűl nehéz helyzetbe,mert az a reklámoknak köszönheti a profit jelentős részét.A reklámok után már eddíg is vannak adók.Akkor most nem csak az adózott tétel után kellene fizetni,hanem a megjelenítés helyén is,azaz mintha jövedéki adó terhelné az információt magát.Ha lecsökkentjük,azaz reklámok nélkülivé tesszük oldalainkat,mely szinte lehetetlen,akkor a kormány hangzatos sorai sem jutnak el a lakossághoz a szlogenek és a jól teljesítünk a bízz bennünk,vagy ez meg ez a párt a tuti.Átgondolatlanúl belevágni ebbe baljós.Amennyiben mégis megvalósúl ez az agymenés,úgy hivatalosan keresem meg szolgáltatómat,hogy azoldalakon nekem, ne jelenítsen meg irányomban a Fidesszel kapcsolatos adatmennyiségeket.Ezzel mint felhasználó bojkottálom a nyakamra hazárdírozó esetlegesen élősködők táborát,valamint önnmagam felé izolálom ténykedéseiket!!!
Ezt abbéli elhatározásból teszem,hogy ha fizetnem kell nekem,vagy a szolgáltatómnak kell fizetnie adatforgalmam után,az mindenképpen szerződés módosítást von maga után.Márpedig a pénzemért én határozom meg a szolgáltatás minőségét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.