Salgótarjánból Balassagyarmatra kerül át Nógrád megye önkormányzatának székhelye – döntöttek többségi szavazattal a testület alakuló ülésén szerdán.

Balassagyarmatra kerül a Nógrád megyei önkormányzat székhely. Az új testület szervezeti és működési szabályzatának tárgyalásakor Barna János (Fidesz-KDNP) alelnök javasolta a székhely áthelyezését.

Az újonnan megválasztott elnök, Skuczi Nándor (Fidesz-KDNP) viszont hangsúlyozta: nem támogatja a javaslatot, és ezt kéri a közgyűlés tagjaitól is. Egyrészt dörgő taps és ünneplés, másrészt nagy döbbenet fogadta, amikor a képviselők – 8 igen, 1 nem szavazattal, 5 tartózkodás mellett – az áthelyezésre szavaztak a salgótarjáni megyeházán.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Mit meg mer tenni ez a cigányhorda!!!A pofám leszakad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Zalaegerszeget nem váltják le Nagykanizsa javára? Vagy Békéscsabát Gyuláéra?
Gazdaságilag már egyik helyen sem indokolt a mai helyzet, nyugodtan vissza lehetne állítani az 1949 előtti állapotot, törekedve a fidesz és a történelmi hagyományokra.
nemjoezigy
@Vasárnapiiskolás: @Dr. Felipe: Nincs min csodálkozni, ezt ígérték. Amelyik település nem fideszes lesz az hátrányba kerül.
VAGY:
Van min csodálkozni, mert megtartották az ígéretüket.
feri57
Szerintünk a Fidesz jól döntött, csak a bevándorolt alkoholista, nincstelen munkanélküli hordák tiltakoznak, megengedem nékik!!!
human
Bizonyították, hogy jó pártkatonák. Persze az őket beszavazó emberek képviseletéből megbuktak rendesen, de ugye a fizetést sem tőlük kapják közvetlenül. És a pénz beszél.
magyarbakancs
Mindig Balassagyarmaton volt a megyeháza..
1949 12,14 vitték Salgótarjánba az akkori komcsik.
A mostani komcsik meg vissza hozták gyarmatra.
A jelenlegi Megyeházán iskola van.
Különbem gyönyörű a Megye háza.
Fa kockás kocsi beállóval sehol nem lát ni ilyet.
Desischado
Én csak azt kérdem: miféle képviselő az, aki engedte ezt?! Így képviselik Salgótarján érdekeit? Igaza van Horizontnak, én is szájon vágnám azokat, akik tartózkodtak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.