Salgótarjánból Balassagyarmatra kerül át Nógrád megye önkormányzatának székhelye - döntöttek többségi szavazattal a testület alakuló ülésén szerdán. Az új testület szervezeti és működési szabályzatának tárgyalásakor Barna János (Fidesz-KDNP) alelnök javasolta a székhely áthelyezését. Az újonnan megválasztott elnök, Skuczi Nándor (Fidesz-KDNP) viszont hangsúlyozta: nem támogatja a javaslatot, és ezt kéri a közgyűlés tagjaitól is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ilyen indokok alapján majd Pozsonyba helyezik a magyar országgyűlés helyét is.
Desischado
Nem lett a mi kutyánk kölyke! Büntit neki!
joopapa
Salgótarján nem állt be a sorba itt a bünti! Szeged is így fog járni?
silber13
@joopapa: Szegedbe már többször belet9r9tt a fityiszes bicsak, magas ívben lexarták a narancsszínű, soha be nem tartandó igéreteket.
szaboria1
Agyament bagázs!!! Mennyi pénzbe kerülnek ezeknek a költöztetése? Az nem számít nekik, hogy az egész világ hallja hogy mennyi gyerek éhezik nálunk és mára már hányan élnek mély szegénységben.
coyote3
Hihetetlen ez a pitiáner kicsinyesség!
Mobil123
Ilyen indokok alapján majd Pozsonyba helyezik a magyar országgyűlés helyét is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.