Magyarország a világon elsőként bevezeti az internet megadóztatását – ezzel a fő üzenettel számol be a legújabb magyarországi hírekről a Financial Times. A magyar internetadó tervezetéről a Wall Street Journal is megemlékezik, de a legnagyobb hírügynökségek is megírták.

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@pbalage: Évente 8400 nem egy nagy összeg a sok letöltésért cserébe. Azt meg ne mondd nekem, hogy a netezők jelentős része nem szórakozásra használja a netet.
MR.Dagadék
Milyen szépen elfelejti ilyenkor mindenki az interneten eddig ingyenes dolgokat... Steam, EA-Games Orange, GOG (játékok, alkalmazások)
Linux disztribúciók, Windows frissítések, alkalmazások, ingyenes programok, (bármi, ami ingyenes és a winhez tartozik, dx, vc, stb) Ingyenes tanulást segítő szorgalmazó oldalak- programok...stb. Amik eddig ingyenesek voltak, az adó bevezetése után NEM! ...ugye...
pbalage
@szandokan: tudod, az internetnek nem az a lényege, hogy ki mire használja.
A száját se mindig evésre használja az ember, hanem néha enni is szokott vele, meg böfögni is rajta át keresztül.
Szóval akkor enni szabad, böfögni nem?

Itt nem a 8400-ról van szó, (persze arról is és főleg arról) de most azt hiszem nagyon ingoványos talajra tévedtél, komám.
pbalage
@MR.Dagadék: vagy esetleg bedob a kormány egy bannert 200 ezerért, aztán kaszál vele 20 milliót, mert ugye meg lehet azt úgy faszányosan is csinálni.
karma1
@szandokan: Ha Neked a Propi csak csupan szorakozas?...:o((( (Merthogy a levelezesemen es a munkaval kapcsolatos weboldalak megnezese utan es az internet banking utan csak a Propin vagyok, akkor en most feketere szorakoztam magam?

Nekem itt mobil broadband-am van, amit barhova vihetek a laptopommal egyutt.
400 perc ingyenes beszelgetest ad orszagon belul, 6 GB internet hozzaferest, 2 evente ingyenes telefont, vegtelen sms, mms kuldest, es ezert fizetek havi $ 149.00 -et, (szorozd meg 202 HUF-fal)

Na, a legutolso szamlamban 2, KETTO napra kihoztak $ 99.78-as extra fogyasztast, merthogy allitolag annyit fogyasztottam, de megsem kell kifizetnem , mert be tudtam bizonyitani, hogy a reszletes szamla szerint en meg tevedesbol sem fogyaszthattam ennyit.
Tudom, hogy letezik az egy bizonyos hataron feluli bunteto szamlazas, csak nem ugy, ahogy otthon akarjak bevezetni.

Mit gondolsz, otthon hany ember tudna bebizonyitani, hogy szemetkedik a kormany, illetve a szolgaltato ? (Aki a kormanynak ugral, mint egy marionett babu?)
En errol a kormanyrol mindent (rosszat) el tudok kepzelni, mert tett erte, hogy ne bizzak benne. Es pontosan ugyanigy vannak vele masok is...
kamazuka
Egy kis pontosítás!
Nem magyarország vezetné be.Csak azt hiszik pár százan,hogy ők az ország,s a voksok erre feljogosítják őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.