Német, francia, brit, de még lengyel laptól is kaptunk az arcunkba. Retorziókat akarnak ellenünk, Orbánt Berlinben és Brüsszelben büntetnék.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A német ,francia,brit ,lengyel lapok miért minket magyarokat szidnak???Miért nem az agyament cigus fecalicust és bandáját basztatják?? meg azt a kétmilliót aki ezeknek a maffiózóknak hatalmat adott!!!
nyanya001
Ezzel sikerült elterelni a figyelmet
a NAV-osok korrupciós ügyéről !
Jó húzás volt, tökéletes az időzítés !
Csizmás Kond
...ilyenkor mindig valami nagyobb gaztettet követnek el egy távolabbi vidéken...mint volt szuez...
Toby
Szerintem nem a magyarokat szidják, hanem csak a tetves, parazita, mocskos, aljas sunyi szarházi gengszterkormányt !
Persze ismét úgy lesz előadva, hogy "báncsák a magyarokat !"
Albrecht Neumerker
A rasszizmuson és cigánygyülölö megfogalmazáson kívül igazad lenne, ha tényleg a "magyarokat" szídnák. De ezt senki nem teszi. A politikai vezetést bírálják, nem a népet. Bár a magyaroknak mindig is nagyon jó és pozitiv megítélésével találkoztam a világon mindenütt. Ez kezd megváltozni egy nagyon rossz és baljós irányba a FIDESZ hatalomra kerülése óta. Ez a szabadságharcos dolog, lenézö-vádaskodó harsogás tönkreteszi az ország és a nép jóhírét, amit emigránsok nemzedékei alapoztak meg szete a világon. OV, Szíjártó és a többiek most ezt teszik tönkre. Milyen jogon? Nincs semmiféle nemzetközi összeesküvés MO ellen. Ha ez így folytadódik, választásokon át akkor már elgondolkodik majd a világ, hogy milyen nép ez. Ki kell a FIDESZT takarítanimert nagy baj lessz ebböl.
Nil
Talán nem kellett volna megdicsérni ov-t amikor tönkre tette a nép nagy részét az antidemokratikus törvényeivel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.