A NAV elnökhelyettesével együtt utazott el tegnap nyaralni Vida Ildikó, az adóhatóság elnöke – derül ki az RTL Híradójának felvételéből. Mindketten érintettek lehetnek a korrupciós botrányban, ami miatt nem utazhatnak be az Egyesült Államokba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Rájuk fér egy kis pihenés, hadd nyaraljanak,
majd az Interpol visszahozza őket a tárgyalásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@spu00: "Mit gondolnak, Horváth nevű fazon miért nem mert konkrét feljelentést tenni?"
Ez alatt mit ért? Milyen az ön feljelentés ideálja? Mondjuk ahogy a NAV jelentette fel Horváth Andrást?
Sziszifusz
@jancsipapa: Igazad van. "Holló a hollónak személy nem vájja"
Sziszifusz
@spu00: Azért egy- két közvetett dolog megalapozhatja a gyanút. Pl.: a NAV elnökének és helyettesének pánik szerű elutazása. Szijjártó P. amerikai útja és látszólagos igyekezete az érintett személyek nevének kiadására. A magyar nyomozó hatóságok látszólagos tétlensége. Fidesz-es potentátok össze-vissza nyilatkozata. Stb.
Főlökött
Tán, csak nem olyan helyre utaztak, ahonnan nincs kiadatás ?
spu00
@Horizont: Ki látta a bizonyítékokat? Még az étolaj feljelentést sem várta meg a NAV-nál, s így arról sincs megfelelő információja.Mit gondol miért nem tud konkrétumot az USA? náluk is csak a " fazon" papírjai vannak. Különben folyik a hatósági eljárás, s lehet, hogy a " fazon" lesz az egyik áldozat, s valószínű, hogy jogtalan adatkezelés, s hozzá jön a bizonyíték nélküli hírbe hozás. A többi a hatóság dolga. Elképzelheti, hogy ily magasra került ügyet nem fognak simán lezárni, s ok nélkül büntetni. A "fazon" nagyon alacsony beosztásban volt ahhoz, hogy átlássa a történéseket, s inkább látomásai voltak. El tud képzelni, ha ilyen megtörtént volna, hogy egy beosztott láthatta nem egy, hanem több esetet? Egy ilyen helyen több az okos, fineszes ember, mint gondolnánk.Ennek az embernek még megszólalási tilalma sem volt, mert ennek meglétekor már börtönben ülhetne az általa közölt adatok miatt.Tudja, mint régen a " Szigorúan Titkos" korszakban, ha volt ilyen élménye?
Különben nem szoktam fröcsögni, de vannak erre vonatkozó szavaim, de nem vagyok annyira udvariatlan, hogy használjam.
Szimba
@Főlökött: Nekem is ez jutott eszembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.