Rosszul áll Oszter Sándor szénája az ellene folyó rendőrségi nyomozásban – írja a Blikk.

A gyanú szerint a színművész terepjárójával még február 11-én hajtott ittasan az egyik bevásárlóközpont garázsa tartóoszlopainak, s mint később kiderült, a vérében 2,17 ezreléknyi alkoholszintet mutattak ki a szakértők.

A Blikk információi szerint a Balogh Gábor által benyújtott panaszokat rendre elutasították, így már biztos, hogy a bíróság előtt kell felelnie a színésznek. Az ittassággal kapcsoaltban azt mondta, a baleset után egy rajongója kínálta meg egy kis pálinkával, ezt azonban a vizeletminta megcáfolta.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ha akkor korrekten, úri ember módjára elismeri az ittasan elkövetett rongálást és azonnal felajánlja a kártérítést, viszont teljesen kizárja a sajtót, -a kutya sem beszélne róla. Így meg nevetségessé tette magát a művészúr!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
intrepid
@gulyasgyula: "meg kell büntetni és kész. Biztos ki tudja fizeni ." Hát éppen ez az: ki tudja fizetni, és mégis úgy hazudozott össze - vissza, mint egy primitív cigány. Ha nem volt feltünés, botrány, ő csinált. Ahelyett, hogy elsunnyogott volna a 3,14csába. De meg akarta mutatni, hogy ő a "VALAKI" őt nem lehet csak úgy elmarasztalni. Nem kellett őt nevetségessé tenni, megtette ezt ő maga.
silber13
Hááát...Ha okos...meg üyges...meg jó a beszélőkéje, akkor a bíróságok előtt megtartott Benedek Elek Országos Mesemondó Versenyen bízvást számíthat az első helyre és az ennek megfelelő büntetés-jutalomra!
Desischado
Jellemtelen, hazug, és gerinctelen, egyszóval fideszes. Nagyot esett a szemembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.