Pontosan nyolc évvel ezelőtt, 2006. október 23-án történt meg az a gyalázat, hogy  a tömegoszlató rendőrök a forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulóján több ártatlan civilt, járókelőt támadtak meg, vertek agyba-főbe és tartóztattak le. Bővebben

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Én eddig úgy tudtam hogy a fütyi-sz csöcselék randalírozott!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Miért is volt "rendőrterror"? Hagyni kellett volna? Akkor valószínűen onnan számolnánk orbán ámokfutását!
Katalina62
Biztos, hogy voltak túlkapások a rendőrök részéről is, de az tuti, hogy nem a rendőrök verték szét fél Budapestet, és a tárgyilagosság kedvéért illenék beszélni a " hős szabadságharcosok" által tönkretett rendőrökről is! Meg azokról is akik a háttérből heccelték a "békésen" randalírozó, "ártatlan" tüntetőket! Mert ez így gátlástalan. pofátlan történelemhamisítás!
tivoli
Ha most, 2014-ben ugyanez megtörténne a másik oldalról, ugyanúgy kivonultatnának a rendőröket "túlkapni". Aztán maradna minden a régiben, mint 2006-ban.
A népfelkelők maradnának a csőcselék színvonalon elkönyvelve, bármennyire is hiszik az igazukat.
miazavalami
@silber13: Hááát én is be lettem volna ijedve..:-)
Vasárnapiiskolás
én csak a cgány jólfizetett tetves kutyáiról tudok,nem terrorról.
Toby
Amióta gengszterdemokrácia van, nincsenek robbantások, maffialeszámolások, utcai zavargások, gyújtogatások és kocsiborogatások, mert zakót húztak, nyakkendőt tettek és gyakorolják azt a hatalmat, amit robbantásokkal, leszámolásokkal, utcai zavargásokkal és gyújtogatásokkal, valamint kocsiborogatásokkal értek el !

Na most mindezt átélhetik ismét, csak az utca másik oldaláról !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.