Van egy szép épület Budapest belvárosában, ami nagyon régi, műemlék, és nemrég jó sok pénzből felújíttatta az önkormányzat. A 22 lakásból 20 önkormányzati, csak 2 magántulajdon, az egyik az V. kerület polgármesteréé. Egy másik lakáshoz pedig kulcsa van a miniszterelnök titokzatos és rejtőzködő tanácsadójának, Habony Árpádnak.

2007-ben először 110 millió forintot költött rá az önkormányzat, majd mivel a lakás egyik szaunája kigyulladt, még 50 millió forintot költöttek felújításra, tavaly pedig a garázst szigetelték le 108 millióért.

Szentgyörgyvölgyi Péter, a kerület frissen megválasztott polgármestere is itt él. Néhány hónapja vehette meg kedvezményesen a 110 négyzetméteres lakást. Az első értékbecslés alapján 33 milliót ért a lakás, a következőnél már csak 25 milliót, Szentgyörgyvölgyi végül valamivel több, mint 19 millióért kapta meg, de ezt sem kellett egyben kifizetnie, havonta 63 ezer forintot törleszt az önkormányzatnak.

Rogán Antal az RTL Klubnak azt mondta, a friss polgármester törvényesen jutott a lakáshoz.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Persze hogy törvényesen! csak az átlagember nem jut "törvényesen" lakáshoz!
sokanvagyunk
Rászoruló... - persze lehet, hogy a törvényben van a hiba - esetleg bennem?
Senara
Szentgyörgyvölcszi pedig valamivel több, mint 19 milliért kapta meg, ezt sem kellett egyben kifizetnie, havonta 63 ezer forintot törleszt az önkormányzatnak. ... Fidesz korrekt eljárás ,kedvezménybe beleszámították azt is hogy két anyja volt ?
Fradigege
Nincsen véletlenül olyan közbeszerzési tender, hogy telefingom a lakást és kapok 46.3 qattrilliárd eurót? Csak úgy, a matek kedvéért. Még egy kis poén kedvéért is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.