Orbán sem lát korrupciós ügyet a kitiltási ügyben, mert hiszen a bizonyítékok az amerikaiaknál vannak. Az Index kérdéseire válaszolva azonban úgy tűnt, tudhatja, hogy kikről van szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Nagyon jól tudják ,hogy kik lettek kitiltva .Közölték velük .Azt is nagyon jól tudják,hogy miért lettek kitiltva .Azt is közölték velük . De ,nincs mit tenni .A belső körhöz tartoznak ,ahol MINDEN !!! megengedett .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ez a széthízott csúti labdazsonglőr szerintem nagyon is tudja és tudta eddig is, kikről lenne szó, csak ugye az a vérévé vált hazudozás...!
jancsipapa
Nagyon jól tudják ,hogy kik lettek kitiltva .Közölték velük .Azt is nagyon jól tudják,hogy miért lettek kitiltva .Azt is közölték velük . De ,nincs mit tenni .A belső körhöz tartoznak ,ahol MINDEN !!! megengedett .
Nil
jobban örültem volna ha ez az ügy a választások előtt robban mert biztos tudtak róla.
és nem csak a mostani választásokról beszélek hanem az előző kettőről is
Remélem csak azért nem léptek mert bíztak a magyarok szabadságszeretetében- ez viszont azt jelenti hogy fogalmuk sincs mi folyik itt valójában csak sejtik
lajospapa
Idézem Orbán miniszterelnök urat:" Bizonyíték nélkül nem lehet eljárást indítani..." Ő jogász, tudhatná, hogy az eljárások gyanú alapján is indulnak, az eljárás során szerzik be a bizonyítékokat. Ha nincs bizonyíték, az eljárást meg kell szüntetni. Tehát az alapos gyanú elegendő az eljárás megindításához. Hogy mi az alapos gyanú? Történelmileg ez igen változékony. Lehet a házmester feljelentése, névtelen levél, vagy az hogy tetszik a felesége, vagy a háza. / ötleteket adhat a Szálasi, v. Rákosi rendszer tanulmányozása./
Tehát: az USA ilyen pletykáit nem is kell figyelembe venni. Majd ha az érintettek jelentkeznek a korrupciós pénzzel, lehet kezdeni az eljárást! Az Ökotárs esetében nem is tudom indult -e az eljárás, de a bizonyíték a férfizokni számlája állítólag meg van, tehát csaltak.
coni
@Nil: Ez az ügy már nagyon régen kirobbant, hiszen Horváth Zöld Füzetében ugyanazok a nevek vannak mint az amerikaiakéban. Autista nép elfelejtette lereagálni.
nyanya001
@coni: ... kifelejtetted, mint 6 KORRUPT !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.