Alaposan kiüríthette az államkasszát a kormány, mert a 2015-től esedékes új adócsomagban meghökkentő új termékeket vonnának be az adózási kötelezettség alá. Ha a kétharmados Fidesz-kormány rábólint, jövőre termékdíjat kell fizetni a mosószerek, a szappanok, samponok, kozmetikai szerek, lakásillatosítók után is. De ugyanígy járnak a mindenféle irodai papírok és a művirág is.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyuri Géderről
Rezsicsökkentés alapja. Ha nem mosakszol, nem kell víz, így csökken a rezsid.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@JAJMÁR: Nem lepne meg, ha a környezetszennyezésre hivatkoznának,
a művirágok esetében történetesen ez az ok.
Törölt felhasználó
@gibgab: Tipikusan olyan tételeket keresnek, amit széles kőrben használnak és emiatt ha csak pár tíz vagy száz forint megy rá akkor nem olyan feltűnő, hogy "kell a pénz mert összedől a gazdaság" Az eu-s pénzek csak kis hányadát tudják ellopni, azt is feketén, tehát legálisan nem lehet vissza fordítani államháztartási oldalra. Nem lehet több magánnyugdíjat lopni, a bankok csőd miatti anyabank feltökésítéseit pedig nem lehet tőkebeáramlásnak könyvelni. 2015-be össze fog dőlni a költségvetés erre több jel is mutatott. Többeközött, hogy választás előtt mindig túlköltekezés van és hazudozás, hogy minden milyen szipiszupi. Mindenki tudja, hogy a kormány mellveregetései sminkelt adatok fogalalkoztatás, gazdaság, stb, Semmi közük egy valós emelkedő pályához, teljesítményhez
Gyuri Géderről
Rezsicsökkentés alapja. Ha nem mosakszol, nem kell víz, így csökken a rezsid.
sokanvagyunk
A piacgazdaság meghágása ez a rengeteg oktalan, csúcsmagasságban tartott adó - na, ez közös munka volt, nincs mit a pártoknak egymás szemére vetni.
sokanvagyunk
@sokanvagyunk: ...ha így jobban tetszik, hányni :))
tivoli
@Gyuri Géderről: tegnap, 19:42
Nemrég hír volt itt, hogy vizet úgy is lehet spórolni ha reggelente tusolás közben intézzük a folyó ügyeinket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.