Természetesen a hanyatló Nyugat, szűkebben pedig az EU általános, különösen pedig erkölcsi állapota miatt. Ahogy volt szíves közölni: az a baj, hogy az euroatlanti világ morálisan megrendült. Szívesen mondanám, mondom is, hogy szerintem Kövér László eszelős: szeretek megértő, jóindulatú lenni. De sajnos, nem hallgathatom el, hogy fontosabbnak tartom: közveszélyes gazember is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Már többször írtam, hogy én szívesen olvasom Kövér megnyilvánulásait, mert kimondottan jót szórakozom rajtuk. Sérült, frusztrált ember kompenzációi.
Ő - társaival ellentétben- soha nem tudja elérni az ingerküszöbömet. ( Már ami az anyázást, bicskanyitogatást illeti)
De lehet valami ebben a "közveszélyes gazember" jelzőben.
joopapa
Aggódj te debil a saját erkölcsi és szellemi állapotodért!!! A nyugat hanyatlik? De ha az a hanyatló nyugat nem adna lóvét akkor mi hol tartanánk?
silber13
Lacika! Veled szemben, mi nem aggódunk elmebéli állapotod miatt, hiszen már régóta belenyugodunk az egyre jobban elhatalmasodó hülyeségedbe, amik már szavakban is megnyilvánulnak!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.