A párt politikusa szerint érdemes lenne változtatni a közösségi oldal védelmi mechanizmusain. Levélben kért tájékoztatást a Facebook brüsszeli, európai központjának vezetőjétől Ujhelyi István EP-képviselő, miután a közösségi oldal letiltotta az internetadó bevezetése elleni budapesti tüntetés eseményoldalát, a szervezők profiljait pedig átmenetileg felfüggesztették.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát nem ártana ha előbb magatokat bírálnátok majd átgondolnátok tetteiteket és újra bírálnátok magatokat . Azt majd ha tényleg rájöttetek a hibáitokra és megtudjátok oldani akkor lehet másokat bírálni! Mondom ezt azért mert ha nem kerestétek volna a kákán is a csomót akkor most nem kéne tüntetéseket szervezni pl. a netadó miatt.
joopapa
A face book azért tiltotta le mert a fityeszesek annyian jelentették hogy sértő a tartalom van az oldalon hogy le tiltották! A face book arról sem tehet hogy ti hülyék vagytok és most rátelepedtek egy civil kezdeményezésre, mert saját ötlet nincs! Ha rajtatok meg a sebaj tobiáson múlik a fityesz és viktorka örökkön örökké hatalmon marad!
kukac50
A facebook is a Fideszt akarja szolgálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.