A magyar kormány nyugati elutasítása ma egységes - állítja Charles Gati. A Johns Hopkins Egyetem magyar származású professzora szerint a korrupciós ügy nyomán nemcsak Amerika tehet további diplomáciai lépéseket, de akár az Európai Unióban is eljárások...

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Egyelőre azonban úgy látom, Amerika részéről a sok-sok aggodalom kifejezése után most arra várnak, hogy a magyar kormány tegyen pozitív lépéseket az egykori barátság, az egykori bizalom helyreállítása érdekében. Meggyőződésem, hogy sok-sok korrupciós ügyről tud a magyar kormány, de egyelőre tovább folytatja eddigi kommunikációját: mint egy rossz házasságban, mindig minden a másik hibája - mondta a politológus.
Arra várhatnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szalaiveronika
@Horizont: Nem, nem gondoltunk arra, hogy megbuktatják egyes érdekelt erők a szocializmust. Nem összehasonlítható a két rendszer. Ugyanis a végeredmény számít. Vesd össze a kettőt, és hasonlíts össze olyan adatokat, amelyek a legfontosabbak kell, hogy legyenek egy közösség életét illetően. Ilyenek: megélhetés, esélyegyenlőség, szegénységi ráta, gyermekéhezés, jövedelem különbségek, hatalmi arrogancia, létbizonytalanság, bűnözés, oktatás és egészségügy helyzete.
karma1
@joopapa: Lehet,hogy nem most, lehet, hogy csak honapok, evek mulva, de bele fog...
joopapa
@karma1: Biztos hogy meg fog bukni! Csak addig mi fog történni? Sok embernek már nincsenek évei! Ilyen szánalmas ellenzékkel meg aztán nem vagyunk kia vízből! Őszintén bevallom most csak azt tudom kire nem szavaznák, azt nem hogy kire! Még áprilisban tudtam hogy az összefogás az jó! De az ilyen sebaj tobiás félék elvették minden kedvemet! Mert ők most nyitnak az emberek felé! Miért eddig ki felé és mi felé nyitottak?
karma1
@joopapa: A sajat zsebuk fele nyitottak, nem is erdekelte oket semmi mas, sajnos...:o(((
Igen, nagyon sok embernek mar nincsenek evei, es megha lennenek is, orban akkora kart tett az orszagban gazdasagilag, politikailag es moralisan, hogyha mar ma talalnanak egy megfelelo embert a helyere, aki azonnal elkezdene a valtozasokat, mar az is keso lenne... Akkora katyvaszt hagy maga utan, hogy ember legyen a talpan, aki kiganez utana...
Főlökött
Önteltségébe és arroganciájába fog belebukni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.