Több mint 200 ezres Facebook-oldal, 35 ezer attending, a kortárs magyar politika eddigi legspontánabb fellángolása az internetadó elleni tiltakozás. Senki nem tudja józan ésszel megmondani, holnap hányan lesznek a tüntetésen, és mivel fog az zárulni, de annyi bizonyos, most valami olyan történt, ami nem volt beleírva senki politikai forgatókönyvébe. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Úgy tűnik, kormányunk a már sokszor próbált tűréshatár végére ért. Vagy mégse? Majd vasárnap meglátjuk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Eurospar, Bruckban, a keleti lehajtónál. ŐRVIDÉK mellett!
Fradigege
310.-=1euróóóó, ezzel számoltunk. 3 Nutellát vettünk.
kkalman
Úgy tűnik, kormányunk a már sokszor próbált tűréshatár végére ért. Vagy mégse? Majd vasárnap meglátjuk!
Törölt felhasználó
@kkalman: Nem hinném, de talán kezd ébredezni az ország . Én már ezzel is meg lennék elégedve.. A baloldal összeomlása semmi nem volt a jobboldalba hamarosan bekövetkező tudathasadáshoz képest... Azt a logikátlanságot csak a hit írja felűl, amivel annyi támogatót szereztek, természetesen most nem vallási értelemben mondom(de arra épitkezve is kicsit). A hitből való csalódás talán tényleg a legutolsó pont, hiszen ész érvek/racionális indokok alapján, már a fidesz nem is létezni egy felelős demokráciában.
alterego56
Várható volt hogy a fidesz elveszti az önkontrollját és előbb-utóbb beletenyerel a saját sz@rába. Bízom benne hogy ez a sz@r az internet adó lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.