Visszatekintés 2012-re (akkori írás): - Orbán Viktor megnyilatkozásai teljesen megfelelnek egy sajátos világlátásnak. -Mert jön Orbán Viktor, és az ő mesevilágában Istenként egy szemöldökráncolással megoldja a világ bajait. Bünteti az érdemteleneket és üdvözíti az arra érdemeseket. -Talán jobb lenne, ha a gyermeki őrületbe beleálmodna valaki egy olyan gyógyszert, amitől a gyermek felnő, felveszi az ő kikészített muszájdzsekijét, és békében beül a hideg zuhany alá. Amíg a romok közt még akad egy olyan épületszárny, amibe kapaszkodva meg lehet próbálni újraépíteni azt a romhalmazt, ami maradt utána.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A cikk nagyon humoros, de szerintem a színpad mögött áll egy zseniális rendező aki pontosan megmondja mikor kell toporzékolni és mikor kell hungaricummal a kézben nótázni. És mikor mit kell mondani annak a tömegnek amelyiknek egyetlen szórakozása, hogy melegítőben, sörrel a kezében a közmédiából kulturálódik. Szerep és nem rögtönzés.
GeoCravker
@coni: A cikk 2 éves. A helyzet azóta sokatsúlyosbodott. De a gyökér gyökere már akkor is nyilvánvaló volt.
Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.