Zsófika miután a fél országgal megutáltatta magát a Celeb vagyok ments ki innen első részében, rögtön bevetésre is került az X-Faktorban, mint Istene Bence müsorvezető társa. A szőke díva - ha még emlékszik valaki - hosszú litániában osztotta ki Krasznai Tündét a dzsungelben, aki meglehetősen hadilábon állt az ik-es igék használatával. Zsófi akkor eléggé erőteljesen demonstrálta, hogy ha valaki akkora tuskó, hogy még az ilyen egyszerű nyelvtani szabályokkal sincs tisztában az ne csodákozzék, ha társai kutyába sem veszik. Mit tesz az élet azonban, az orrát meglehetősen magasan hordó leányka aztán alig pár nappal a sarkos kinyilatkoztatása után önmagát égette szénné közel kétmillió ember előtt, élő adásban...

Forrás: vipzone.postr.hu
Feltöltő: vw
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Én azt a Zsófit is kedvelem, aki önmagát égette szénné közel kétmillió ember előtt, élő adásban...
Ő Szabó Zsófi, Ő ilyen és kész. A fanyalgóknak meg egy bambi. Menjenek oda, oszt mutassák meg hogy kell jobban. De nem biztos, hogy ők jobbak lesznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
meta
@tivoli: Semmi. Csak ne legyen kötelező.
vitamin51
@tivoli: Fel nem fogom, komolyan mondom, hogy mire gondolnak a fanyalgók, mivel is égett be Szabó Zsófi? Élőadásban először debütált mint műsorvezető, igen rövid idő alatt kellett rögtönöznie olyan szerepben amiben még nem volt. Megnézném a sok fanyalgó közül ki csinálná jobban Zsófinál. Rühellem amikor így rászállnak egy fiatal teremtésre, csupán azért, mert több lehetőséget kipróbál, több lábon kénytelen állni, mivel a mai Magyarországon másképp nem lehet megélni! Nem volt semmivel rosszabb, mint bármelyik harsány műsorvezető, sőt annyiból még aranyosabb is volt, ahogy próbálta az általa észrevett hibáit kijavítani, vagy elnézést kérni. Zsófi még nagyon fiatal, és ő egy színésznő, akinek még nagyon sok szerep, lehetőség kell ahhoz, hogy kiforrjon, jó lenne ha a sok mocskolódó kicsit visszafogná magát, és fröcsögés helyett kicsit elnézőbb lenne vele. Főleg a sajtó nem közölne ilyen méltatlan cikket ilyen közönséges címmel!
Dr. Felipe
Ráadásul az alakja is nulla. A Lilu még most is magasan veri külalakban a kis agyatlan tusizsófit. Pedig van köztük pár év korkülönbség.
tivoli
@meta: ma, 19:49
Nem is az, de fikázni se.
tivoli
@vitamin51: ma, 19:50
Örülök, hogy hasonló véleményen vagy. Ez a lány kifejezetten egy értelmes, ügyes, belevaló, sokoldalú színésznő, akit most éppen műsorvezetésben próbáltak ki.
És szerintem még szép is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.