Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető beszámolója szerint André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője megerősítette neki, hogy politikusokat, kormánytagokat nem érint az amerikai beutazási tilalom.

Rogán Antal hétfőn a Parlamentben újságíróknak elmondta: a nap folyamán találkozott André Goodfrienddel, akitől mint az V. kerület eddigi polgármestere búcsúzott el, megköszönte az elmúlt évek együttműködését a nagykövetséggel – amelynek épülete az V. kerületben van –, és az ügyvivő figyelmébe ajánlotta utódját, a kerület új vezetőjét, Szentgyörgyvölgyi Pétert.

A találkozón szóba került a beutazási tilalom ügye is. "Amennyire én tudom, és ezt számomra az ügyvivő úr a mai napon is megerősítette, hogy ugyan személyekről nem beszélhet, de politikusokról, ebben az értelemben politikai szereplőkről, kormánytagokról nincsen szó" – mondta Rogán Antal.

A politikustól megkérdezték, hogy ha a képviselőcsoport egyik tagját kitiltanák az Egyesült Államokból, elvárná-e, hogy az érintett beszámoljon neki erről. A frakcióvezető erre azt válaszolta: célszerű lenne, ha ezt megtenné, de nem tud ilyenről.

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én meg azt mondom, hogy nem hiszem el, amit ő mond. S most akkor?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Gyuri Géderről: Egyszerű az oka az óvatosságomnak. Ha készpénznek veszek minden egyes kiszivárogtatást, akkor könnyen úgy járhatok mint az mszp a bajai cigányok kamu videójával. Elhiteltelenedek.
A napi gazdaság által kiszivárogtatott kiutasítási botrány már hitelesítve lett az amerikai ügyvivő által ahogy már az sem mendemonda, hogy 6 személy érintett. Azt is biztosan tudjuk, hogy a túlburjánzó korrupció az oka a kiutasításnak. És jelenleg ennél többet nem tudunk. A német lap belső informátorra hivatkozik. Ha ez az informátor rendszeresen szivárogtatott már ki utólag hitelesnek bizonyuló információkat, akkor a nevek valósak lehetnek. De ha mondjuk egyszerűen a postaládában landolt egy levél, akkor lehet ez dezinformáció is.
Gyuri Géderről
@human: Az óvatosság jó dolog, de káros is lehet.
Ha valamely pártok elhiteltelenednek, ott egye meg őket a fene.
A dezinformációk ellen úgy védekezem, (amíg még nem korlátozzák az internetet) és ez bevált külföldi újságok esetében, megkeresem az adott lapot. Onnan, határ a csillagos ég.
mariaberta
Nincs? És Vida Ildikó csak hazudta, hogy ki van tiltva? Rogán Úr Ön nem eléggé tájékozott! Nagy baj!
mariaberta
@Senara: Nem vagyok egy perfekt német, de a neveket le tudtam fordítani én is. Kösz .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.