Jövőre 2,2 százalékkal emelkednek a nyugdíjak – jelentette be az emberi erőforrások minisztere keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Balog Zoltán elmondta: az emelés majdnem hárommillió embert érint. Hozzátette azt is: 1,7 millió öregségi nyugdíjas számíthat 2400 forinttal többre.

A baleseti járadék a nyugdíjjal megegyező mértékben emelkedik – közölte a miniszter. Orbán Viktor miniszterelnök a kormány legfontosabb teendői közé sorolta a nyugdíjak értékének megőrzését az Idősügyi Tanács október eleji ülésén. Hangsúlyozta: biztosan állítható, hogy ez a következő években is lehetséges lesz Magyarországon.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

radios45
Lássuk már be végre, hogy pártunk és kurmányunk a kisnyugdíjjasokért tesz legtöbbet, csakúgy mint a 480ezer munkanélküliért, vagyis tesz rájuk nagy ívben.
Minél kevesebb az emelés, annál jobb'mert akkor lefogynak legyengülnek a nyugdíjjasok, vagy esetleg jól megfáznak, mert nem futja tüzelőre, aztán jön az orvos, irány a korház, majd pár hónappal később a temető.
Ezzel máris megspórolnak jó néhány mlrd.ft.ot, hogy aztán jusson a gazdagéknak, a haveri körnek, vadi új terepjáróra, kanári szigetekre, meg téli nyaralásra, mert
az mégis fontosabb, maradjon a kasszában'is, ne mondhassuk, hogy ők mindent elloptak. Ugyebár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
@Meine Ehre heisst Treue: olyan nincsen Mo-on hogy átlagnyugdíj, mint ahogy átlagbér sincs igazából,mivel minden embernek más és más, ezt csak a lakályi, média, meg a kormány által pénzelt,xaros ksh, hordja össze , az átlag hülye magyar emberek százezrei meg elhiszik oszt jó napot!
A foglalkoztatottsági adatok is elavultak, mert nem dolgozik mostanság 4,1millió ember, hazánkban, aki nem tudná, okt.31.vel lejárt a szerződésük a közmunkásoknak , nagyrészűket elküldték,az ökinél, +víztársulatoknál, 2015-márc. ig nem indul új közmunkaprogram sem.
Meine Ehre heisst Treue
@radios45: Tegyünk pontot a történet végére:

Nem a KSH adataira gondoltam, az nálam sem játszik.
Az úgynevezett csirke-farháton élő kisnyugdíjasra utaltam, igaz ebben a kontextusban sem szerencsés említeni az átlagnyugdíj kifejezést.

A lényeg: Balogh kartárs is éljen majd havi 60 ezer körüli nyugdíjból. Itt a vége részemről.
radios45
@Meine Ehre heisst Treue: Én megértelek ecsém, és pont a végire.
dr. prédikátor
Te szarosszájú bukott csuhás!!! Már megint hazudsz, mert csal 1,9 százalékkal emelkedik a nyögdíj!!!A 3 tizedet már elloptátok!!!Kell a flancra mi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.