Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy miért bukott meg a teljes Magyarországot behálózó korrupció. Most a németül megjelenő, óriási olvasottságnak örvendő Pester Lloyd időszaki lap számolt be a kiszivárgott nevekről. A lap a neveken kívül megemlíti, hogy a…

Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na szóval akkor hogy is van ez???Nincs közöttük kormány tisztviselő???Feszülten várom a lézerannyitisér jankó meg a többiek mikor jelentik be a lemondásukat!!! Vagy ez csak egy hiú ábránd a részemről??? mert ugye egy normális államban minimun lemondanak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@bence: Persze hogy tényekről beszélünk de te, ti mindig színezitek.
bence
@Csizmás Kond: ! 2006-ot is MI-ÉN színeztük ki igaz ?! Talán te ! aki ott voltál !!!
Csizmás Kond
@bence: Nem járok ilyen cirkuszokra...
ami meg a színrezést illeti ma épp egy olyan politika mellé állsz amelyik már egy szer bebukott. Azzal, hogy egy rosszat egy másik roszra akarsz leváltani az nem a hozzáértésedet tükrözi.
Lasan mindenek az ára az egekbe mászott de most a netadó az amiért érdemes kormányt cserélni ugye ?
Nem pártolok semmilyen adót viszont az ilyen cirkuszokat sem. Akinek véleménye van az menjen szavazni és ne az utcán hősködjön.
bence
@Csizmás Kond: ! Én olyan politika mellé állok , ahol az emberek felmerik emelni a szavukat egy rabló gengszter banda ellen ! Ha a netadó hozza meg a kormány cserét , akkor az mellé ! Nem kell hozzáértés ahhoz , hogy lássam a jelenlegi helyzet nem maradhat ! A cirkuszokat én sem szeretem ! Látnod kell , hogy milyen aljas módszerekkel vezetnek meg embereket , csak azért ,hogy elnyerjék szavazataikat ! Az általuk hozott választási törvényről már nem is beszélek ! Ezek egy olyan mindenre elszánt bűnös társaság , akik a hatalomért mindenre képesek ! Szavazás ide , szavazás oda , ki kell vonulni és nem hagyni , hogy tovább folytassák ámokfutásukat !
Csizmás Kond
@bence: .." Szavazás ide , szavazás oda , ki kell vonulni és nem hagyni , hogy tovább folytassák ámokfutásukat !"
Vagyis nem szavazni kell hanem bugris módra az utcán hőbörögni...
azt hiszem nincs tovább minn vitázzunk.
bence
@Csizmás Kond: ! Mivel bugris törvényeket hoznak , bugrisként kell őket fogadni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.