Navracsics Tibor nem mondta meg, mit szól a tervezett internetadóhoz, pedig Kálmán Olga nagyon sokféle képpen megkérdezte tőle.

A riporternek többszöri próbálkozás után sem sikerült mellébeszélésen kívül mást kihúznia Magyarország új uniós biztosából, aki mára annyira uniós lett, hogy mint fogalmazott, "nem dolga igazságot tenni belpolitikai ügyekben".

Navracsics az Egyenes beszéd című műsorban azért megnyugtatott, hogy az internet terjedésének akadálytalannak kell lennie. Azt is mondta, ebben szerinte a kormányoldal és az ellenzék is egyetért, a különbség csak az, hogy az ellenzék szerint a kormányoldal akadályozza ezt a hozzáférést a távközlési adó kiterjesztésével, a kormányoldal viszont úgy gondolja, ez nincs így.

"Nem lehetne másról beszélni?" – kérdezte végül az EU-biztos, miután a sokadik unszolásra sem volt hajlandó elárulni álláspontját.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szólítsátok meg külföldön élő családtagjaitokat, barátaitokat, hogy Facebook oldalukon kèrjèk kinti Baràti kapcsolataik tàmogatàsàt a tiltakozàshoz! Kérjék meg őket, hogy írjanak Orbán Viktor Facebook Oldalára- mindegy milyen nyelven- és tiltakozzanak ők is az internet adó bevezetése ellen!
Szélesítsük VILÁGMÉRETŰVÉ a tiltakozást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@soljanka: 22:36 Nagyon fontos a tüntetés, ezt látva, felengednek az emberek. Egyre kevésbé félnek, mert látják az esélyt. Én ezt tapasztalom. Ma a fészen egymást érik a megosztások a tüntiről, a magánemberek is osztják már, nemcsak a hvg, nemcsak a fidesz ellenes portálok. A kitiltottak képeit is :-D
soljanka
Hálisten.
Igaz én pesszimista vagyok a végkifejletet illetően, de megpróbálok mindent, ami tőlem függ.
Úgy tervezem, hogy november 17-én Magyarországon legyek és - mivel messze vagyok Pesttől - megpróbálok szervezni, mert 10ezer +autópálydíj nekem egyedül sok lenne.
Remélem ez másoknak is eszébe jut, nem csak a nyavajgás, hogy messze van, nem tudok elmenni.
coni
@JAJMÁR: Éppen ezért ma jelentették be, hogy a kitiltottak még sincsenek kitiltva.
Nem akarnak ezek internetadót, csak el akarják terelni a figyelmet a NAV-ról és a korrupciós botrányról. Mivel az nem 20Mrd hanem évente 1000 Milliárd amit mi fizetünk.
Mellesleg az internet már felügyelve van. Összeomlik a rendszer ha kínos témát érintesz.
JAJMÁR
@coni: 09:58 Vagy két legyet akartak ütni egy csapásra ! Elterelni a figyelmet a korrupciós ügyről, - bár ők hozták nyilvánosságra, és az övéik el is hitték, hogy ez az usa támadása - és szűkíteni az internet-hozzáférők számát!
Felügyelhetik, már bármit csinálhatnak, a lavina elindult. Nehéz lesz ezt már megállítani :)
DR Eric CARTMEN
2008.as cikk részlete. Azóta csak rosszabb lett."...Navracsics valaha gondolkodó lény volt. Sőt, rá is játszott az emberarcú fideszes szerepére. Az elemzők pedig, akik korábban kollégái voltak, vagy diákjai, esetleg tagtársai valamilyen gittegyletben, mértéktartó, intelligens kultúremberként ábrázolták őt, és csak azt nem voltak hajlandóak észrevenni, ami orruk előtt zajlott, hogy Orbán nagyúr már akkor harci droidot faragott belőle, mikor beküldte méltó társával, Semjén Zsolttal tartani a frontot a vörös veszedelemmel szemben, amíg ő a büfében múlatta az időt, vagy dekázgatott a frakcióirodán. Az elemzői belterj így fedte el a valódi képet, melyet mindenki láthatott, ha bekapcsolta a tévét: Navracsics kellék nem visszafogottan érvel, hanem fröcsög, s mondanivalója tartalmilag semmiben nem különbözik Szijjártó Péterétől.

Navracsics négy kemény év alatt bizonyította alkalmasságát, teljesítette az elvárt szintet, amelyet jó fideszes hűbéri szokás szerint a felcsúti magánrezidencián ellenőriznek. Kiváló alapanyagból tökéletes végeredmény született.

Karaktere nincs. Véleménye nincs. Súlya nincs.

Jutalmul kinevezték lábtörlőnek..."
Manhattan
@DR Eric CARTMEN: Fel kellett volna állnia már régen! Az ELTE-n szerették a diákjai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.