Továbbra sem tudni, merre jár Vida Ildikó. A Nemzeti Adó- és Vámhatóság elnöke a személyét is érintő amerikai beutazási engedélymegvonás botrányának a közepén ment "szabadságra" – írja a Népszava.

Megjegyzik, hogy Vida hollétéről az adóhivatal napok óta nem ad felvilágosítást, a kormány pedig – úgy tűnik – mossa kezeit Vida utazgatása ügyében, holott a NAV-elnök munkáltató jogait a nemzetgazdasági miniszter gyakorolja.

Sem Orbán Viktor kormányfő, sem pedig az illetékes nemzetgazdasági miniszter, Varga Mihály nem függesztette fel a munkavégzés alól. Hétfőn a parlamentben Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, Fónagy János államtitkár és Gulyás Gergely is elhárította a választ a Vida-nyaralását firtató kérdésekre.

Mindez azért érdekes, mert úgy ment hosszabb szabadságra a NAV-elnök, hogy máig nem tisztázta magát, sőt érdemben nem is kommentálta a vele kapcsolatban felmerült gyanút.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nekem az az érvelés tetszett, mikor a rizsabiztos németh azt nyilatkozta, hogy vidának nem kell beszámolni arról, hogy meddig van szabin...:)))))))))))))))) Na az én pendelyemet anno úgy rúgták volna rongyosra, ha nem mondom meg meddig vagyok szabin, hogy hónapokig állva szürcsöltem volna a sört...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Orbán is nyaral , vagy turbó szerelésen van .
nezelodo
"mariaberta
Vajon mi az oka a kormánynak, hogy ennyire védi a nagysasszonyt?"

Miért azon is napirendre tért a nagyérdemű, hogy a nemtudomkicsodaéshonnanjöttnémethné hogy került a felsővezetésbe? Pedig dakotáéknál semmi nem történik véletlenül.
Senara
nepszava.hu/cikk/1037987-nem-a-helyettesevel-utazgat-vida nem a helyettesével nyaral a barátnőjével . Vida útitársa pedig valójában barátnője, a Mórahalmon üzemelő Rozsmalom Kft. tulajdonos-ügyvezetője, akinek nevét nem - mivel nem közszereplő -, csak monogramját adjuk meg. A gabonaipari érdekeltségekkel rendelkező - ismert, hogy az amerikai korrupciós ügyek kapcsán épp egy gabonaipari áfacsalás-gyanúja is szóba jött - ...
F_Viktor
@mariaberta: Írod:
"Vajon mi az oka a kormánynak, hogy ennyire védi a nagysasszonyt?"

A fityesz kutyájának kölyke Vida. Ott volt Bibó-kollégistaként a fityesz születésénél, majd megtalálta Simicska hátsóját, s csak arra koncentrált: először a fityesz közeli lenyúlós Kft.-k ügyeit rendezgette, mint pl. Ezüsthajó, majd Simicska helyettese lett az APEH-ban, azelmútnyócévben pedig a szintén Simicskás MAHIR-nál szolgálta Lajost.

Szerencsétlen a NAV élén csak teljesítette a régi/új (mint pl. Lázár) harcostársak utasításait, természetes, hogy atombiztos védelemben részesül a tésasszony.
nyanya001
Még több prémiumot is kapnak
hiszen az ÁFA csalásokat sosem fogják kideríteni, de nem is ez a céljuk !
www.atv.hu/belfold/20141030-negyedevente-tobb-mint-hatmilliard-premiumhoz-juthat-a-nav

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.