Deutsch Tamás néppárti európai parlamenti képviselő szerint az internetadóval kapcsolatos vasárnapi és keddi tüntetés ékes bizonyítéka annak, hogy Magyarország normálisan működő európai demokrácia, hiszen bárki korlátozás nélkül élhet a gyülekezés jogával véleménye kifejezésére.

A fideszes politikus szerdán Budapesten, egy más témában tartott sajtótájékoztatón elmondta: akár a gyülekezési jog lehetőségével élve fejezik ki akaratukat az állampolgárok, akár levelet írnak, akár az utcán állítják meg a képviselőket, nekik kötelességük meghallgatni választóikat és mérlegelni a véleményüket, mielőtt döntést hoznak. "Annak rendje és módja szerint ezeket a véleményeket a kormány és a kormánypárti képviselők is meg fogják hallgatni" – tette hozzá.

Deutsch Tamás megjegyezte: a keddi tüntetésen nem voltak "vandál rendbontók", akik leginkább mindig annak az ügynek, rendezvények ártanak, amelyre "rácsatlakozva" elfogadhatatlan magatartást tanúsítanak.

Azt is hangsúlyozta: elutasító véleménye változatlan az internetadóról, bár a módosított javaslat radikálisan eltér az eredetitől. A demonstrálók egyik követelése egyébként már teljesült, hiszen az, hogy egyetlen magánszemélynek se kelljen fizetnie, már az eredeti javaslatban is benne volt, és a módosítottban is így van, ugyanis az adó alanya az internetszolgáltató cég – magyarázta.

Deutsch Tamás bírálta Neelie Kroes digitális politikáért felelős uniós biztos, amiért az a tüntetésen való részvételre buzdított. Amit tett, "a lehető legdurvább megsértése" a minden biztossal szemben elvárt politikai semlegességnek – mondta.

Azzal kapcsolatban, hogy kedden MSZP-s képviselők uniós zászlókat lógattak ki a Parlament egyik ablakán, a képviselő úgy vélekedett: az Országház épületén és minden magyar közintézményen ott van a helye az EU lobogójának, ahogyan a magyar zászlónak is, de nem a képviselőknek kellett volna ezt meglépniük, ez inkább ártott a keddi rendezvény komolyságának.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Deutsch !!! Ejnye-bejnye ! Látod megint nem szóltál a többieknek. NAV elnöke nem nyilatkozik. Főnőköd elhúzott az országból.A maradék csak hápog nem tudja mit is mondjon.Sajtótájékoztatók 5 percesre " sikerednek",ami csak mellébeszéléseket tartalmaz. Még hogy az utcán állítanak meg benneteket? Kik ?Hiszen ki sem szálltok a kocsikból !Akkor is testőrökkel körülvéve.Levelet meg hiába is küld bárki,nincs válasz !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyeneskifli
@alte trottel: :D
Igen az valószínű.
A szélkakas kevesebbet forog mint ezeknek a véleménye.
1szomjas
@egyeneskifli: Azóta demokratikus módon megmondták neki is, hogy mit gondoljon .
1szomjas
Tompika annak bizonyítéka, hogy Magyarországon nincs Tajgetosz .
vukkocska
A tiéd meg a benyalásé, mert megijedtetek a tömegtől. Most altatni akarják a tüntetőket, ezért eresztik meg ezeket az altatószövegeket. Mocskosak.
mariaberta
@alte trottel: Jaj de közönséges vagy, inkább úgy jellemezd, mint a nemzet nemzője, sok kicsi fideszes megalkotója, létrehozója, stb.Így már elegánsabb nem?
breed
Nem! Ez annak a bizonyítéka, hogy a szabad Európa közepén náci mintára építkező önkényuralomban sem tehettek meg mindent.
Írom a lényeget: Ti rossz emberek vagytok. És ez benne lesz az világ összes történelem könyvébe!
Felfogod ezt (saját) család és nemzet rontó!?!
Nem ugye?

Egy normális embert semennyire nem érdekel a fészbukos 'költészeted'.
Én egyet sem olvastam eddig, és valahogy... nem is tudom miért, de nincs hiányérzetem. Kicsit sem.
Lehet élni DeUtsch T. fészbukos lélekrontó üzenetei nélkül?
Igen, lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.