Hétfőn még tízmilliós nagyságrendű, ma már csak "jelentős" kárt okoztak a vasárnapi tüntetés után levált kisebb csoport tagjai a Fidesz Lendvay utcai székházában. Erről szerdán beszélt a párt, hazugságnak minősítve több internetes oldal állítását.

A Fidesz közleményében valótlannak nevezte több internetes portál, köztük a 444.hu, a vs.hu, a Hír24, a Magyar Narancs és a hvg.hu oldalakon  közölteket, mivel a párt szerint "álszakértői jelentésekre hivatkozva hamis híreket gyártottak" a károkkal kapcsolatban.

Már nem tízmilliós a kár, csak "jelentős" – beszólt a Fidesz a sajtónak is

Közölték: a biztosító által lefolytatott szerdai helyszíni szemle alapján elkészült a kárlista, amely szerint a székház kerítésének egy részét kidöntötték, a talapzata is sérült, az erkély korlátját és a külső műemléki homlokzatot megrongálták, negyven, többségében hő- és hangszigetelő fóliával ellátott ablakot törtek be, hat redőnyt vertek szét, a betört ablakok pedig a belső berendezésekben és informatikai eszközökben is jelentős kárt okoztak.

"Kérjük a sajtó képviselőit, hogy egy ilyen politikailag vezényelt és felhergelt tüntetés után hazugságokkal ne szítsák tovább a hangulatot és igyekezzenek megfelelni a tőlük jogosan elvárható követelménynek: a hiteles tájékoztatásnak" – fogalmaz a kommünikében a párt.

Az internetadó elleni vasárnap esti budapesti tüntetés végén a szervezők a Hősök terén elköszöntek a demonstrálóktól, a tüntetők egy része azonban a Lendvay utcai Fidesz-székházhoz ment és megdobálták az épületet.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na mennyünk szépen végig a történéseken, fityeszesek! Volt egy tüntetés, ahol a kicsit túlfűtött indulatú fiatalok bébas...tak néhány ablakot és redőnyt meg kitörték a kerítést! No ez ez igaz nem volt szép dolog kicsit rontotta a dolgokat! Utána a kiállt a mátéka és azt mondta az ő barna szájával , hogy a kár tíz milliós nagyságrendű, na ez ami hazugság! De most kiáll a fityesz azzal hogy az állszakértői jelentésre hivatkoztak az újságírók, meg a többi hazugság amit itt ebben a cikkben állítanak! Akkor ki is kezdte a hazudozást, minden alap és hozzáértés nélkül, azt állítva hogy a kár tíz millió! A mátéka a barna nyelvűek családjába tartozó véglény akkor mekkorát hazudott, azt miért nem vonják nyilvánosan kérdőre, hogy miért kell ekkorát kamuzni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
Az internetes portálok sem a kisujjukból szopták. Kocsis Máté sajtótájékoztatóján hangzott el, Kocsis szájából. A jobboldalhoz közeli portálok is lehozták:
"Kocsis Máté a Fidesz Lendvay utcai székházánál tartott sajtótájékoztatón azt mondta: tízmilliós nagyságrendű lehet az a kár, amit a vasárnap esti internetadó-ellenes demonstráció után okoztak a székházat megostromló tüntetők. "

Forrás:mandiner.hu/cikk/20141027_kocsis_tizmillios_kar_keletkezett_a_fidesz_szekhazban
alterego56
@joopapa: Mátéka a "hiteles tájékoztatás" etalonja.
joopapa
@alterego56: Én nem is hiszek másnak :-)))))
alterego56
"Kérjük a sajtó képviselőit, hogy egy ilyen politikailag vezényelt és felhergelt tüntetés után hazugságokkal ne szítsák tovább a hangulatot és igyekezzenek megfelelni a tőlük jogosan elvárható követelménynek: a hiteles tájékoztatásnak" Kopcsis MIÉP Máté mi a paripa péniszét csinál akkor amikor a valós kár közel százszorosát kommunikálja az egyébként is féleszű rajongói felé?
adrenalink
Első nekifutásra biztos Rákay Philip Kálmán volt a kárbecslő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.