A Seszták Miklós városának jelenleg harmadosztályú focicsapata nemcsak stadiont kap, de egy friss dokumentum szerint már egy állami cég is támogatja az egyesületet – írja az mfor.hu.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján közzétett, szeptemberi szerződéseket listázó dokumentum szerint ugyanis 15 millió forintot adományoztak a Várda Sport Egyesületnek. 

A 16 ezres kisváros egyébként 1 milliárdos stadiont kap és egy ilyen csapat költségvetésében – noha a többi támogatáshoz képest alacsonynak tűnhet – a 15 millió forint nem csekély.

Az új "aréna" egyébként fedett nézőteres, fűtött talajú és villanyvilágítással ellátott létesítmény lesz, melyben nemcsak NBI-es mérkőzéseket lehet majd rendezni, de akár Európa-liga selejtezők megrendezésére is alkalmas lesz – olvasható a lap cikkében.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Kell is az oda, mert amikor a csapat a BL-ben a döntőre készül, hát ne kelljen szégyenkezni!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
"A kaszinó- és kártyajáték típusú távszerencsejátékot pedig az állam csak és kizárólag azoknak engedi át, akik magyarországi játékkaszinó üzemeltetéséhez koncessziós jogot kaptak.
Ez tehát azt jelenti, hogy az öt koncessziót nyert Andy Vajna és a két koncessziót nyert Szirma Gábor érdekeltségeinek újabb bevételi forrást kínál tálcán a kormány. És csak nekik, senki másnak. Mert a mesés hasznot lehet még fokozni."
miazavalami
@Vasárnapiiskolás: Olyanunk már van! Beee...:-)
Igaz hogy a fiam iskolája beázik, és a tornateremben potyog a vakolat, + az is hogy sok betegnek Nyíregyházára kell bejárni egyes vizsgálatokért, kezelésekért, mert az itteni kórházban nincs, monnyuk azt is megemlíthetném, hogy az alacsonyabban fekvő részeken buzog a talajvíz, vegyesen a szennyvízzel, de ez el szokott múlni magától is... Ja! És van olyan utca hogy ha végigmész rajta autóval v. biciklivel, elharapod a nyelved.., de Van vadi új városházánk, + szökőkút, + lesz a romáknak közösségi ház biztonsági őrrel, és akkora tévével mint a mozivászon, + lesznek nekik szép házak... + Jajj olyan sok minden hogy el se lehet mondani! Képzeld el A Seszták atyafiának cége csinált mindent! Gondolom a stadion építést is ők nyerik nehogymán a Várdai közmunkás, v. munkanélküli dógozzon. Nyíregyen van a telephelyük, de csak a hároméves nem tuggya ki áll mögötte...
petike
@miazavalami: Pont ma beszéltem egy kisvárdai ismerőssel. Szerinte minden f@sza, mindenhol van csatornázás, aszfaltos út.
De a lényeg, hogy a harmad osztályú focicsapat a magyar kupában megvert vmi nb1-es csapatot és az idegenbeli meccsekre is legalább 100 ember kíséri a csapatot. És ezért már jár nekik a stadion, és az emeszpé is ellopott ennyi pénzt.

Okádószmájli.
miazavalami
@petike: Az mszp nem kopott ennyit. Sajna sok kisvárdai elfelejti hogy ezeket az építkezéseket, kivéve a stadiont a régi polgármester bulizta ki a városnak.
Lehet az ő gyereke egyházi suliba jár, mert azokban csili-vili minden.
Mondd meg neki menjen el egykiadós eső után az Ady utcára...
A focicsapatot nem ismerem...:-)
bakegya
@Szimba: és csakk három felé kell osztani.Aki meg szól valamit az meg csakkk vádaskodik,viccktorkát sértegeti!
mate03
@virag_elvtars: Ja elvtikém at élet nem habos torta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.