Az LMP másodfokon is megnyerte a NAV ellen indított pert, így a hivatalnak nyilvánosságra kell hozni a Horváth András által kirobbantott botrány után egy hétvége alatt lefolytatott vizsgálat eredményeit – közölte a párt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alterego56
Nagy szarban van a NAV. A semmiről kell jelentést tenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ja, ezt is úgy fogják, hogy 20 ezer oldal. Laponként 100 forint, tehát valakinek ki kell csengetni 2 milliót. Még nincs vége. Húzzák amíg lehet.
alterego56
Nagy szarban van a NAV. A semmiről kell jelentést tenni.
hattorihanna
Láttátok az új költségvetést?Negyedévente majdnem 8 milliárd jutalmat kapnak a Nav-osak ha jól teljesítenek a büntetések terén.Az 32 milliárd egy évben!Az internet adóból
összesen! 25 milliárd többletet remélnek,tehát ennél többet szánnak arra hogy jutalmazzák a nav-ot! Tíz százalékkal csökkentik a szociális kiadásokat,és 50 milliárdot szánnak stadion építésre! És hogy ki fog jól járni,hát entero meg szandokan,mert a kormány a jól kereső minél többgyerekes családoknak adja a legnagyobb adókedvezményt.
F_Viktor
Tavaly december óta semmit nem hiszek el a NAV-nak, azóta pedig, ami ebben az évben kiderült róluk, valamint amiket tettek, az ázsiójuk a szememben a bányászbéka segge alá került!
Főlökött
Azt nem értem, ha egyszer erről jogerős ítélet van, miért nem nyilvános akkor a jelentés ?
Lehetséges, hogy még csak most írják ? Itt már minden lehetséges...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.