A Heti Válasz szerint szövetséges nélkül maradt az EU-ban a magyar kormány. Három fronton támadhat Brüsszel. A tét a kormányfő széke, a gazdaság fejlődését biztosító források jövője.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tűzbe rogyasztani ezt a maffia bandát. Aztán irány Hága és a nemzetközi bíróság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@spu00: Mi van a mezőgazdasággal, meg a gázzal???
mekkelek
@spu00: Orbánt ha érdekelné az ország érdeke akkor holnap lemondana és vinné az egész klánját magával minél messzebb, valami távoli keleti úticél felé.
spu00
@mekkelek: Tudja, érdekli, s ezért egy két mondva csinált problémától Ő még nem hátrál meg. Tudja mit , tüntessenek a 2010-s állapotok vissza állításáért, s nézze meg, hogy mennyi ember fog Önök mögött állni ezért? , s ez után kérje távozásra O.V-t. De talán elég vélemény az ez évi három választás is.
miazavalami
@spu00: Orosz embargót emlegettél, olvasd el a 30-ai hozzászólásodat. Arra kérdeztem rá.
mekkelek
@spu00: korrupció, hatalom, stadion a kert végében, ezek érdeklik OV-t. Ezek ennél kevesebbért követelték GyF távozását, de az emlékezet eléggé szelektív.
Helyre fogják rakni és meg fog hátrálni (mert az EU pénzek nélkül le lehet húzni a rolót meg lenyúlni sem lesz mit), amit gyôzelemként fog kommunikálni, és Önök könnyes szemmel fogják hallgatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.