A 444.hu néhány pontban összefoglalta, mit is mondott L. Simon László a MÚOSZ sajtószabadság-konferenciáján. A politikus szerint a kormánynak például sajtót kellene csinálnia.

Szerinte ugyanis a sajtószabadságot a magyar újságírás romló minősége veszélyezteti, amiből eltűntek a valódi riportok és növekszik a bulvárosodás. Mint mondta, a kormányzatnak van tennivalója a minőségromlás megakadályozásban.

A reklámadó egy részét a minőségi újságírásra költené, és azon is szomorkodott egy sort, hogy a magyar sajtó nem készült fel az új világra, például nem alakított ki helyettesítő termékeket a Google és a Facebook ellen.

A Nagy Kormányzati Gondolkodó legutóbb arról lamentált, hogy Magyarországnak azért nem opció a napenergia, mert éjszaka is szükség van áramra.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A minőség nem romlik, te szarházi, ti veszélyeztetitek a sajtószabadságot (és a minőséget), azért, mert újabban már a közérdekű(!) adatokért is perelni kell a minisztériumokat, állami cégeket...

Cinikus tetű, foglalkozz inkább a napenergiáddal, hogy hogyan lehetne éjjel is világos, ha már a fejedben mindig sötét van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosalinda57
Arról miért nem ír, hogy a stadionok felújítása ráérne, ha arról van szó, hogy az iskolás gyermekek éheznek. Mindjárt többen olvasnák, mint egyébként.
keresztapa
Jelenkor "újság írói" mint szakmai, mint erkölcsi fertőben hentergő, hírt kreáló kényszerben kerülve elbúvárosodva, járatják le az újságírást, mint szakmát! Sem tudásban, sem erkölcsben, nem valók a társadalom elismerésére, csak sajnálatára, téveszméket hirdetnek, mert a valóságot nem képesek felfogni, vagy abban eligazodva megtalálni a társadalmi értéket.
hopihe01
L simon pont olyan bokazokni mint a kancsal matolcsy. Máglyára veluk lázárral egyutt!!!
anti
L.Simon! Csukd be a szemed...ugye milyen sötét van odabenn?
coyote3
Egyet kell értsek elsimonnal. Jól látja a köztévé riportereit...
hopihe01
Anti nálad van sotétség, ha orbánista vagy! Az osszes fideszes k*****g egy kalap szart nem ér !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.