Az internetszolgáltatásra jövőre kiterjesztendő távközlési adóra előfizetésenként vezetik be a felső határt, amely magánszemély előfizetők esetében 700 forint, nem magánszemély előfizetők esetében 5000 forint lesz, hasonlóan a telefonszolgáltatásoknál már érvényben lévő szabályokhoz – derül ki az Országgyűlésnek csütörtökön beterjesztett 2015. évi költségvetési törvényjavaslatból.

Az adó ugyanakkor csökkenthető lesz a megfizetett társasági adóval. A javaslat ebből származóan mintegy 25 milliárd forint költségvetési bevétellel számol.

A pénzügyi tranzakciós illeték esetében az elektronikus fizetési módok elterjedésének növelése érdekében a bankkártyás vásárlások illetékmentessé válnak, bankkártyánként évi egyszeri illeték megfizetése szükséges.

Az energiaadó esetén a vonatkozó európai uniós irányelv adta lehetőség kihasználásával visszaigényelhetővé válik az építőanyag-, kerámia- és üveggyártó vállalatok által felhasznált földgáz, villamos energia és szén energiaadója.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Ezek a tűzzel játszanak! Nem veszik észre hogy a tüntetők nem vasárnapi pikniknek vették a tüntetést?
Tényleg azt hiszik mindent , mindenkin átgázolva megtehetnek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@tivoli: Nagyon nagyot tévedsz...A Te rendszeredben soha nem lesz belsö béke,
csak az oligarcháknak, a trolloknak, akik a lelküket eladják egy kis olcsó
csirke far-hátért... Látszik, hogy még soha nem voltál külföldön,
csak képeslapokon láttad...de ha jól emlékszem, megállapodtunk,
hogy egymásnak nem kommentelünk, tartsd magad a játékszabályokhoz !!
tivoli
@volvós: ma, 12:46
Neked fogalmad sincs, hogy milyen az én rendszerem. S hogy írtam a nevedhez, bocsi nem figyeltem, nem vettem észre, bár nem emlékszek ilyen megállapodásra. De biztosan úgy van, ha te mondod.
Mondjuk tényleg nem szoktam neked, ez véletlen volt. Nem szeretném, ha valaki is azt hinné, hogy egy követ fújok veled.
Desischado
@F_Viktor: Drága barátom, szinte már mantraként fújom, de igazad van! Ez az"oktatás" arról szól, hogy szolgalelkű igavonó barmokat neveljenek a jövő nemzedékből! De már remeg az a bizonyos léc, nagyon remélem! Sok sikert, de ismétlem, kérlek, ne tűnj el!
szandokan
@F_Viktor: Nagyon fogsz hiányozni:-)) Még szerencse, hogy a net mindenhol jelen van, nem igaz? Védd meg a gyerekedet az országtól, mert ez itt egy fertő...Érdekes, állítólag te már nem is ebben az országban élsz, vagy csak elírtad valamikor? Mondjuk a vagyonbevallást is el lehet téveszteni:-)
F_Viktor
@Desischado: Köszi :-)
Maradok :-)

@szandokan: Nagyon felületes vagy, többször elgondolkodtam már, hogy semmi közöd a Cerluxhoz, te csak Frankó Gábort próbálod sározni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.