Pedig ilyen útlevelet csak közfeladat ellátása miatt kaphat valaki. Szerda este kérdeztük meg a Külgazdasági és Külügyminisztériumot (KKM) arról, hogy rendelkeznek-e Magyarország által kiadott diplomata-útlevéllel a kitiltási botrányban hírbe hozott személyek: Habony Árpád, Orbán Viktor főtanácsadója Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató elnöke Vida Ildikó, a NAV elnöke Csillag Dezsőné, a NAV alelnöke Azután írtunk neki, hogy Kaminski Fanny, a miniszterelnök sajtósa posztolt egy képet, amin Habony Árpád valószínűleg Washingtonban tartózkodik, ezzel bizonygatva, hogy nincs rajta a kitiltottak listáján. A Miniszterelnöki Hivatal sajtóirodája az RTL KLub híradójának kérdésére kijelentette, hogy nincs közük Habony Árpád útjaihoz, semmit nem tudnak a programjáról.

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Na kedves Kaminski Fanny! Ezt meg úgy hívják, hogy szopás!:)

Most nem csak azt fogja kiperelni az lmp, hogy van-e diplomata útlevél(ami azt is bizonyítja, hogy kormánytag..), hanem azt a kamu feladatot is fel kell tárni, amit kitaláltak neki, mint hivatalos dolog..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@ziziplanet: Ne legyél ennyire optimista, a KKM azt hazudik ami a kormány érdeke, o'szt jónapot.
Törölt felhasználó
@F_Viktor: Az amcsik meg csak arra várnak, hogy minél több "hazudozás" legyen az ügyben a kormány részéről, aztán véletlenül vagy direkt ki fognak jönni a bizonyítékokkal és azzal is, hogy hivatalosan kik voltak magánszemélyként kitiltva. Igazából már vége a fidesznek:)
Szerintem ezt bizonyítja a nav-os nyaralás is,akit Akit elkísért a másik gyanús nav-os is:) Viktor svájci utazása is... Persze kiment a lányához:), aki falból van ott..
A NAV esetében, Viktor esetében és Habony esetében is érdekes, hogy mindenki most "nem hivatalos" ügyben nyaralgat/családozik:)
Szerintem Viktor bankolni, és fidesz pénz menteni ment ki... Viktor nem az az alkat aki mondjuk egy "ilyen esetben" a személyes hozzáférés kérdésében strómanban/oligarchában bízzon(vagy putyinban:)
Egyszerűen félnek az amerikai titkosszolgálattól. Nincs az a kommunikációs vonal, amitől most ne kéne tartaniuk, hogy megfigyelik őket.
Aki bűnös az tudja, hogy volt bűn:), nem tud másra gondolni, mint hogy eleve titkos körülmények között csak "lehallgathatták" őket, ha kiderült.
A hatalom tagjai és holdudvara már megtanulta, hogy nokiás dobozok, amcsi lehallgatási botrány után nincs tuti. Az LMP-nek volt egy adatigénylése még Kishantos ügyben és ott is csak titkos szobában engedélyezték a betekintést.. Ha itt így fosnak, akkor egy ilyen NAV ügyben mi lehet.. Csak a személyes találkozó a biztos találkozó!!! Hát ezért van mindenki hirtelen magán jellegű okkal külföldön miközben itthon ég a ház teteje..:). Habony is, akiről nagyon jól tudják, hogy "háttérben tartása" miatt, ha róla csurgatnak híreket, akkor az milliós nézettséget generál..és be lehet adni így mivel érintett, hogy nem is volt semmi:) Közben igazából mindenki a háttérben menti, ami menthető:)

Az amerikaikat nem vétenek ilyen politikai-diplomáciai hibát, hogy nincs bizonyíték. Az pedig, hogy "magánügyre" hivatkozva nem adják ki a neveket és ügyeket nem jelenti erre kötné őket valami egyezmény velünk

Max 6 hónapot adok a fidesznek:)!
human
@ziziplanet: Amerika szerintem is bedobta a csalit, kapás van és most fárasztja a halat. Hagyja, hogy vergődjön. Ugyanis hitelesebb, ha a kormány saját hazugságaival, látványos tétlenségével ássa el magát az ügyben, mintha az ellenzék vagy külföld tenné ezt. Minél nagyobbak és több a hazugság annál nagyobbat fog robbanni, mikor napvilágot látnak a konkrét vesztegetési esetek.
A kitiltás eszköze pedig valóban annyira komoly, hogy egy USA nem engedhet magának ekkora blöfföt, illetve nem tehette ezt bosszúból, csak mert egy cégét most vizsgálja a NAV. A poént az, hogy talán most azért vizsgálja az amcsi céget a NAV, mert nem volt hajlandó milliárdos védelmi pénzt fizetni.
Törölt felhasználó
@human: Amerika részéről azért szerintem a régi jó háttérérdek is ott van. Egy oroszbarát kormány a jelenlegi geopolitikai helyzetben hatalmas rizikófaktor.
Goodfriend sem véletlen. 8 nyelven beszél(köztük magyarul), konzul volt moszkvában(tehát ismeri az orosz módit:). Washington, D.C-ben a Nemzetközi Szervezetek Irodájánál konfliktusmegelőzési stratégiák kidolgozásán dolgozot...

Mi kell még ahhoz, hogy lássuk nem véletlenül van ő itt. Szerencsére ez a "háttérérdek" a mi érdekünk is.
Nem először buktat meg amerika kormányokat...és a fidesz reggelire jó lesz nekik:)
human
@ziziplanet: Egyetértek. Nem csak Amerika, Európa érdeke megtartani a távolságot Putyin birodalmától, de a magyaroké is. És ha közben kiderülnek a NAV korrupt ügyei hát nem fogok szomorkodni.
F_Viktor
@ziziplanet: Egyetértek veled, pár részletben gondolom másként.
A hat kitiltott nevét közzétette már a német sajtó, amit nem tartok véletlennek.
Vidát, helyettesét "eltüntették", hogy véletlenül se beszélhessenek. Tették annak ellenére, hogy Vida a fityesznek elkötelezett Bibók-kollégista volt, s utána is Simicska hátsójában élte 2010-ig mindennapjait.
Lézer Jankó kitiltása is elképzelhető, mert ha a kizsarolt milliárdok kormányközeli alapítványokba kerültek, akkor a nemzet fácánvadásza kikerülhetetlen.

Ami érthetetlen, Obamaék miért vártak eddig?? A lehallgatási ügyet Snowden 2013 júniusában nyilvánosságra hozta. Decemberben Orbán nyíltan lepaktált Putyinnal.
Logikád szerint (s én is így gondoltam év elején) a USA már április előtt boríthatta volna a bilit, ami befolyásolhatta volna az országgyűlési választásokat.
Mert én is biztos vagyok benne, hogy van olyan lehallgatási anyag a kezükben, ami véget vetne Orbán és a fityesz politikai hatalmának.

S még két dolog:
- Mi kell a 1,5 millió fityeszes trolloknak, hogy elzavarják Orbánt?
Kecel tarkón lövéssel fenyegetőző, zsidózó, cigányozó polgármesteréért kiálltak a helyi nyugdíjasok, ő pedig röhögve letette az esküt, s esze ágában sincs felkelni a polgármesteri székből.
- Orbánnak elszaladhat egészen Putyinig. A terepet már előkészítette, nem véletlen, hogy 4,5 éven keresztül plántálta a köztudatba, hogy nem jó nekünk az EU, a liberalizmus, sőt a nyugati demokrácia sem.

Tehát kérdés, hogy egy Köteles Laca által említett EU-ból kihátrálás megmozgatja-e az idén otthon maradt szavazókat? Mert az látszik, hogy a fityesz trollok és a Jobbik szavazói még ezt a Magyarországot nagyon hosszú időre elszigetelő döntést is tapssal fogadná. S ezt Orbán, az EU és a USA is nagyon jól tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.