Magyarországot illetően a szabadságjogok érvényesülésével kapcsolatban fogalmaz meg kritikát az amerikai kormányzat, és a szabadságjogok általuk vélt itteni korlátozására a szabadságjogok korlátozásával reagál - mondta a Magyar Hírlapnak Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. Szerinte nagy nyilvánosságot kapott az ügy, de erről, a szerinte legfontosabb vonatkozásról szinte egyáltalán nem esik szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Tompika döntsétek el már hogy barátok vagyunk e ámerikával vagy nem, mert szerinted és a lézer jani szerint igen, a kövérkés elvtárs pajtás szerint meg nem, sőt még szövetségesek sem vagyunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ami azt illeti, igyekeztek elmaszatolni a dolgot,
de a Varga szerint magánéleti ok miatt tilthatták ki a NAV elnököt...
Le sem merem írni mire gondolok ha magánéletről van szó !
F_Viktor
@nyanya001: Mire gondolsz? Varga megszólalása óta azon töröm a fejem, hogy a NAV-unk elnöke milyen korrupciót követhetett el csak úgy, "magánéletileg", hogy ez már Obamanak is sok legyen?
Kérdésem komoly. :-)
F_Viktor
@nyanya001: Aha... Anno Simicska Pintérrel közösen pancsoltak az olajban?
Mert a 90-es években Vida a (adóügyileg) sáros fityeszes kft-ket (amiket rálőcsöltek J.Totra, meg K. Ibrahimra, igaz őket erről elfelejtették értesíteni) fürdette bőszen (olajos?)szappannal.
nyanya001
Jeszenszky: a kormány október 6-a óta tudott a kitiltási ügyről.
Október 6-án kapott tájékoztatást a magyar Külügyminisztérium az Egyesült Államoktól arról, hogy egy korrupciós üggyel összefüggésben több magyar állampolgár beutazását korlátozták az Egyesült Államokba – ezt Magyarország frissen távozott oslói nagykövete mondta a Heteknek adott interjújában.
www.atv.hu/belfold/20141031-jeszenszky-a-kormany-oktober-6-a-ota-tudott-a-kitiltasi-ugyrol.
Eközben Orbán vígan " őszöl " Svájcban, a NAV vezér úgy szintén !
De mindig a fejétől büdösödik a hal !
palika
Egész Magyarország a kitiltási botrányról beszél, sőt most már a világ is!! Dajcs te egy barom vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.