Jövőre is folytatódik a "stadionrekonstrukciós-láz" Orbánéknál, hiszen újabb 24,2 milliárd forintot szánnak csak a labdarúgással összefüggő kiadásokra 2015-ben. Ezzel együtt 2012 óta 81 milliárd forint ment csak a focira. 2015-ben a labdarúgással összefüggésben 24,2 milliárd forintot költ el a kormány, ami szinte teljes egészében a stadionok fejlesztését fedezi. Szembetűnő változás az idei költségvetéshez képest, hogy míg tavaly még az MLSZ sportlétesítmények biztonságtechnikai fejlesztésével összefüggő feladatainak támogatása is szerepelt a költségvetésben, 714 millió forintos előirányzattal, jövőre erre már nem kell költenie a kormánynak. Bár a stadionrekonstrukciós-láz tükrében értelmetlen kiadásként is lehet rá tekinteni.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ennyi lenne a netadó bevétele már nem kell több stadion mert a fentartási költsége többe fog kerülni.
nezelodo
"Nem elég... Nem elég ha valamiből több lehet!"
pbalage
@szaboria1: az a két-három ember, aki ott tolong a lelátókon majd fenntartja.
Szabadidejükben meg lepókhálóznak.
1magyar
Kerékpár utakra költenének inkább ennyit és ne legyen olyan drága a bicikli! Sokan járnának biciklivel ha lenne normális út.
Na meg olyan kerékpár,aminek teteje van, hogy ne ázzon. Annyira jó ötlet a pizzás bicikli!
Főlökött
Gratulálok ennek a csoda bandának, ezen kiemelkedő teljesítményéhez!
Közben pedig a betegeknek, orvosoknak, nővéreknek nincs fűtés...

nepszava.hu/cikk/1038022-futetlen-jeghideg-kortermekben-fagyoskodtak-a-betegek?fb_action_ids=787408251318838&fb_action_types=og.comments

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.