Orbán Viktor miniszterelnök szerint a jövő évi költségvetési törvényjavaslat közelebb viszi az országot a teljes foglalkoztatottság céljához.

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában megerősítette: a cél az, hogy 2018-ra egyetlen jövedelempótló támogatásra se legyen szükség Magyarországon. "Munkába állítjuk Magyarországot" – mondta.

Orbán: haladunk a teljes foglalkoztatottság felé

A következő év legfontosabb eseményének Orbán Viktor a bankok elszámoltatásának nevezte. Hozzátette egyúttal, hogy szerinte mostanság éppen azért "sűrűbb" minden, Magyarország elleni bírálat, mert jön a bankok elszámoltatása.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
Igen, de sajnos ritka hülye miniszterelnöke van ennek az országnak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@JAJMÁR: folyt. Ma pedig nyilvánvaló, hogy a régi munkamegosztásnak lejárt az ideje. Munkaerő-fölösleg van. Akkor is lesz, ha mindenki egyetemet végez, nem csak ezen múlik.
Azért, ha megfigyeljük Mo.-n a munkáltatók helyzetét, sajnos, sokkal jobban járnak, ha egy alkalmazottat túlóráztatnak, mintha kettőt alkalmaznának. Ilyenek a törvények. Lehet magyarázni, de a kormányoknak van felelősségük ebben is.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 13:51
Ha kettőt alkalmazna, az dupla költség a munkáltatónak. Valóban a kormányzatnak van ebben is felelőssége.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 13:27
Szerintem az ember eredendően lusta.
Amihez kedve van, amit szívesen csinál, ott még a fáradtságot sem ismeri el, de ami kötelező volna mert mondjuk elvárják tőle? Na, azt inkább nem ...
JAJMÁR
@tivoli: 15:33 Akkor ebben egyetértünk, már ez is valami :)
Szimba
Tehát nem a teljes foglalkoztatottsághoz, hanem csak a céljához. Másrészt idáig azt hittem, hogy a munkahelyteremtés visz közelebb a teljes foglalkoztatottsághoz, nem a költségvetés, amiből eddig csak az újabb adóterhek jöttek le. Nem beszélve arról, hogy szíjjártó 220 ember elbocsátását tervezi. Ez kb olyan, mint rogán elmélete az internetadó áldásáról, amivel mindenki jól jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.