18 órakor gyülekeznek az internetadó ellenzői a József nádor téren. Meg akarják mutatni, hogy győztek, és el akarják érni, hogy Orbánnak "soha ne jusson eszébe vezetni az információs szabadság korlátozását".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Butuskak! Ne reszegedjetek le ettol, mert ez csak egy megnyert csata orban ellen, de nem megnyert haboru a korrupcio es a hazudozas, lopas ellen!!!

Benne van a lenyeg a mondatban, csak nem vettetek eszre, hogy ez a taposoakna: igen, orban nem vezeti be az internetadot EBBEN A FORMABAN!!! De megfogjatok kapni maskepp, masneven, rejtve, 2 honappal kesobb,... Es az mar nem fog egyszerre ennyi embert megmozgatni, mert talan elsore nem lesz ilyen latvanyosan elutasithato...

Akkor pedig mindent le fog nyomni az emberek torkan, ahogy eddig is. (Lasd megszallasi emlekmu) Pedig mennyi mindent igert azzal kapcsolatban is!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
@karma1: Én is így értelmeztem a rádió hullámain keresztül.Mivel nemzeti konzultációt akar, de minek???a pénzpazarlás!, szerinte az majd eldönti, hogy legyen-e internetadó! Akkor majd elmagyarázza...Időhuzás az egész!
magyarbakancs
Ne ünnepeljetek lesz ennek még böjtje.
Ez idehúzás és szemfényvesztés.
Bugajakab
@nusika: Orbánnak kiújult a betegsége, ismét levelet kapunk, (Nemzeti Konzultáció) melyre csak helyes választ tudsz írni. :-(
sentinel216
Rogán, Varga. Szijjártó, Kocsis, Deutsch, Tállai álljanak ki a tüntetők színpadára és pofozzák fel egymást! Közben mondogassák, hogy hazudtunk, hazudtunk, nem kell internet adó! A köpcös budha jól benne hagyta őket a sz_rban.
human
A sorok közt olvasva Orbán csak annyit közölt, hogy ebben a formában nem lesz adó, hanem kitalálnak mást, hogy az extraprofitot megadóztassák. Cseberből vederbe.
JAJMÁR
Kommunikációs fogás, semmi egyéb. A végén majd kiderítik, hogy mindenki internet adót akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.