Összesen 28,7 milliárd forintot vesz el a kormány az önkormányzatoktól és a gyermekétkeztetéstől, hogy a pénzt a rendőrség és az iskolákat üzemeltető KLIK-nek adja. A kormány jelentős mértékben átszabta...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez az fiuk jól csináljátok, onnan vesztek el ahova adni kéne!!! Ilyen együtt érző kurmánya csak ennek a jobb sorsra érdemes kicsi hazánknak van!!! Remélem az egész szánalmas banda az ingyenkonyhán eszi majd egyszer az ebédjét! Tegnap azt írta az egyik hírhez egy retardált cotton szökevény: Hogy beszélhetünk mély szegénységről, mikor hétvégén tele vannak az áruházak parkolói, meg a welness központok is dugig vannak! Írom neki biztos a létminimum alatt élők luxus terepjárói és BMW-éi állnak a parkolóban! Tényleg ennyire kiveszett az emberekből az együtt érzés és mások iránti tisztelet!
1magyar
@joopapa: Igen, én is azt látom, hogy a rohadék gazdagok,jól keresők kínjukban nem tudják mit vegyenek.
Mi meg az utolsó héten a morzsákat osztjuk be.
De valahogy ez a réteg nem kerül a látószögébe a kormánynak. Nem létezik.
joopapa
@1magyar: Jó ez igaz, hogy sokan sokat megengedhetnek maguknak!!! De abból hogy rengeteg autó áll hétvégén a bevásárló központok előtt, és ebből azt a következtetést levonni hogy nincs mély szegénység az országban! Na ez ami hazugság! Ez pont akkora mint az , hogy Magyarország jobban teljesít! Adó kivetésben igen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.