A magyar kormány nem mutogathat az Egyesült Államokra, hanem magának kell lépnie a korrupcióval gyanúsított köztisztviselők ügyében - mondta André Goodfriend ügyvivő az ATV reggeli műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az a nép amelyik hagyta, hogy az ország ennyire lecsússzon nem alkalmas arra, hogy reális képet alkosson még saját helyzetéről sem, nem hogy az elesett tömegekkel foglalkozzon akik végkép nem tudják saját érdekeiket megvédeni.
Az internetes elterelés után el kell ismerni: Orbán (vagy tanácsadója) zseniális stratéga.
Csizmás Kond
Na nézz oda a tetű varasbékára, rá nem lehet mutogatni de ő megteheti...
...pénzenvett szaralak.
perfekt
Goodfriend--Neked ki mondta azt,hogy kötelességed figyelni mindarra, mi országunkban történik,mi közöd van a NET adóhoz az Élet Menetéhez,----egy rendezvény amibe ,bele illessz--ez a Budapest Prideon-az igen a te világod.És ha valaki azt hinné,hogy kormányunk,tevékenységével egyetértek ki kell ábrándítanom--mert nem--nagyon nem.Otthon vakkantgassál--ezért ,jó barát Go-Home.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.