Orbán Viktor figyelmét bizonyára elkerülhette – és ezúttal tényleg nem szemrehányóan, hiszen éppen a Svájcban, 15 milliós tandíjon tanuló lányát látogatta, amikor itthon látszólag 700 forinton ment a hiszti –, hogy volt már nemzeti konzultáció az internetről: vasárnap és kedden.

Itt elég sokan és elég jól hallhatóan elmondták, hogy mit gondolnak arról, amiről a kormány azt, hogy csak egy falból kilógó vékony fehér cső, amire mérőórát szerelve újabb ponton lehet megsarcolni a háztartásokat. Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben.

Szóval volt ez, egy viszonylag kevés közpénzből és világos eredménnyel lefolytatott konzultáció...

..és a miniszterelnök ígérete szerint januárban lesz még egy, amikor feltehetően Orbán Viktor-fejléces levelezőlapon kell majd nyilatkozni olyan kérdésekről, hogy egyet-e-ért-e-ön-e és, hogy ön-szerint-is-ugye-hogy.

Januárig van még idő, addig mondjuk elég sokszor el lehet ismételni, hogy az internet tényleg csak egy fehér cső, a hatalmas extraprofit meg tényleg olyan hatalmas, hogy lassan már a gáz és a farhát árát is veszélyezteti.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bugajakab
Ép ésszel nem tudom felfogni ezeket a Nemzeti Konzultációs leveleket. Aki kiküldi, az nem normális, szvsz. bűncselekményt követ el, talán hűtlen kezelést. A hivatali apparátus, aki benne van, és bólogat, pedig bűnpártoló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A fidesz kurmány politikája egy "termék", amit, elad a fogyasztóknak, (állampolgárnak).
Ha egy cég valótlanságot állít a termékéről, pl az adó az nem adó, hanem a zembereknek adott jutalom, vagy örök életet ígér a bogyó megvásárlása esetén, akkor megbírságolja az illetékes hivatal, súlyos esetben, ha a közt veszélyeztetik, szabadságvesztésre ítéli. Vajon a "Nemzeti Konzultációs" levelek tartalmára és megalkotóikra nem vonatkozik saját törvényük?
m.macskosz
@F_Viktor: Mellár Tamás,
a szekszárdi állatorvos,sajnos most nem jut eszembe a neve. (Aki a trafikmutyit felnyomta.)

Sajnos,ezek az emberek rettenetesen kevesen vannak...:(
tegnap, 22:02
F_Viktor
@m.macskosz: Hadházy, vagy Hadházi a szekszárdi pasi neve, csalódott a fityeszben, de azért megmaradt a narancsos ködlátása.

Kevesen vannak, s nem voltak olyan pozícióba, hogy kipakolásukkal megrendítsék Orbánt.
Desischado
A zsírmore nem akarja tudomásul venni, hogy nem kell milliárdokért levelezni, elég világosan ki lett jelentve Hétfőn, és kedden, hogy NEM KÉRÜNK a net adójából, de úgy látszik, agy lágyulása van, mert a világos üzenetből sem akar érteni!
F_Viktor
@Desischado: Mert nem érdekli a büdösbogarak véleménye, még akkor sem ha valamilyen mértékben, de fél tőlük.
Desischado
@F_Viktor: Sajnos, ezt én már régen tudom, Viktor. De azért remélem, lesz oka még jobban is félni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.