A reformáció napján fontos hangsúlyozni, hogy Magyarország a tolerancia földje – jelentette ki a miniszterelnök pénteken Soltvadkerten, az új evangélikus óvoda átadásán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"A reformáció napján fontos hangsúlyozni, hogy Magyarország a tolerancia földje..."
--mely kijelentést az óvodások vastapssal üdvözölték miközben boldogan harsogták:
Viktoj, Viktoj! Hajjá Magyajojszág, hajjá magyajok!
joopapa
Milyen keresztény kultúráról beszél ez a szerencsétlen? Az a keresztény kultúra amiben a papok még a tíz parancsolatot sem tartják be! Az keresztény kultúra amiben isten nevében milliókat gyilkoltak le a keresztes háborúkban, embereket égettek el máglyán kínoztak halálra az inkvizicióban!! A keresztény kultúra papjai tevékenyen részt vettek a zsidók deportálásának levezénylésében! És a mostani papok a szentmisét választás előtt az őket bőven megjutalmazó párt támogatására használja a híveit, és egy ócska kampány rendezvénnyé alacsonyítják le a szent misét! És ebben az országban te miattad nincs tolerancia,mert ketté osztottad ezt az országot, orbán te tetted ezt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.